Yogahoudingen om stress te reduceren

Yogahoudingen om stress te reduceren

9,00

Na aankoop ontvang je in je account alsook in jouw mailbox de link naar de workshop video.

SKU: YGW001-2 Categorie: Tag:

Voel jij aan je lichaam, geest en mindset dat chronische stress meer invloed heeft op je ‘zijn’ dan dat je zelf wil. Dat je bij acute stresssituaties graag wat mee controle hebt over mind & body.

In deze huidige maatschappij is stress een factor die bij velen onder ons meer negatieve effecten heeft dan positieve en dat de “negatieve” aspecten van stress de overhand nemen over ons algemene zijn.

Dat we wat “gezonde” stress nodig hebben staat als een paal boven water. Die gezonde stress of acute stress hebben we nodig om een zekere drive in ons leven te behouden. Om wensen, verlangens, dromen, doelstellingen enz... te realiseren en alert te blijven op momenten dat het nodig is. Acute stress komt op, is zeer aanwezig en verdwijnt terug. Hier vormt er geen probleem voor ons lichaam en geest.

Vanaf het moment dat er situaties zijn in ons leven die een negatieve invloed hebben op ons zijn en waarbij ons lichaam niet meer terug in die “normale staat van zijn” komt spreken we van chronische stress en deze is nefast voor ons lichaam.

In beide situaties kan deze minitraining “yogahoudingen om stress te reduceren” jou ondersteunen om goed geaard te blijven en je hoofd rustig te houden.

In dit filmpje van 40 minuten leg ik je de 8 meest stress reducerende yogahoudingen uit, kan je deze zelf uitproberen en je eigen samenstelling maken om kortstondig of routinematig deze te integreren in je dagelijks leven.

Veel succes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.