Happy roads with yoga

Volg onze dagdagelijkse levensverhalen die in teken staan van liefde, avontuur, het gezinsleven, reizen en uiteraard hoe we dit combineren met onze yoga filosofie. Hopelijk kunnen we je inspireren, motiveren en laten voelen dat we allemaal surfen op de golven van het leven.

Ja, ik vind dit heel spannend

Ja, ik vind dit heel spannend

Het is 8 uur op een woensdagochtend, het belooft een redelijk drukke dag te worden dus ik doe eerst de dingen die ik zeker wil dat er gebeuren. En dat is schrijven... Ik schrijf graag, dat weet je misschien al wel maar nu heb ik het gevoel dat ik echt iets moet...

read more
Onze vrouwelijke hormonen & Yoga

Onze vrouwelijke hormonen & Yoga

Onze hormonen, wij vrouwen, wij kunnen er wat van he... Hormonen spelen een cruciale rol in onze levens! Ze beïnvloeden alles, van stemming en energie tot menstruatiecycli en menopauze. Als verpleegkundige en yogateacher heb ik gemerkt dat yoga een krachtig hulpmiddel...

read more
Wil ook jij terug die ene bikini kunnen aandoen?

Wil ook jij terug die ene bikini kunnen aandoen?

Dames, jaaaa dames, er lezen geen heren mijn mega vrouwelijk geïnspireerde blogs en posts... 😉 Ofwel? Maak jullie dan kenbaar Kanjers! 😉 Dames, Het goede weer komt eraan!!! Ik voel het aan alles in mijn lijf en ben er mega blij om... Ik zit momenteel buiten, fris...

read more
Stap mee op de happiness trein!

Stap mee op de happiness trein!

Halloo lieverd, Dat mijn inspiratie vanuit mijn buik komt is geen geheim meer als je onze Yogastudio al even volgt. Ik heb jaren geleden de keuze gemaakt om te gaan leven volgens mijn gevoel en volgens hoe ik het leven zie naar mijn toekomst toe. En geloof me sweety,...

read more
Kan Yoga helpen bij angstige gedachten?

Kan Yoga helpen bij angstige gedachten?

Het antwoord op de titel van dit blog is uiteraard ja... Yoga kan je helpen om van gedachten die angst creëren in je lijf of mind af te komen of te verminderen. Is dat altijd gemakkelijk? Neen. Is dat confronterend soms? Ja. Is het een doeltreffende techniek?...

read more
De Body & Soul Academy

De Body & Soul Academy

Zoals ik al even liet hangen, er komt vernieuwing in onze Heal Your Health Academy... Deze aanpassing komt er omdat ik enerzijds meer ruimte moet maken in mijn persoonlijk leven naar mijn gezin toe en voor mezelf. Anderzijds ook omdat ik online lesgeven en mensen...

read more
Omdat het kan!

Omdat het kan!

Mannekes mannekes, hoe dat ik hier zit... Dat is den hemel voor mij he. Een fel zonneke op men lijf, jazz muziek dat door de boxen klinkt, de palmbomen voor men neus, een zwembad dat vreselijk koud is maar het zicht is prima en ja, een goed glas wijn naast mij. De bar...

read more
lentegelukjes

lentegelukjes

Lente gelukjes... Ik vond het een heerlijk woord toen ik het las afgelopen week ergens online. Ik dacht meteen; "Yep, dat is wat ik voel deze periode." Lente gelukjes... Die zon die schijnt, het blijft langer licht, de lucht is niet meer zo koud buiten. Voor mij nog...

read more