Happy roads with yoga

Volg onze dagdagelijkse levensverhalen die in teken staan van liefde, avontuur, het gezinsleven, reizen en uiteraard hoe we dit combineren met onze yoga filosofie. Hopelijk kunnen we je inspireren, motiveren en laten voelen dat we allemaal surfen op de golven van het leven.

Waarom stuur ik je zoveel happy vibes!

Waarom stuur ik je zoveel happy vibes!

Waarom spreek ik nu altijd dat ik jou wil overladen met happy vibes? Als je onze yogastudio volgt op Facebook, Instagram of via deze blog dan zal je het misschien al wel gelezen hebben. Ik eindig mijn posts en story's geregeld met het zinnetje: "Ik overlaad je graag...

read more
BUTI Yoga en body positivity

BUTI Yoga en body positivity

Lieve lezers, Ik voelde even de drang om een boodschap te verkondigen die ik gisteren ook verkondigd heb in de wereld van journalisten. Body positivity in de BUTI Yoga stijl! Ze vroegen me waarom ik die BUTI Yoga heb geïntegreerd in mijne yogastudio. Wel... in de...

read more
De eigenheid van een yogastudio en yogateacher

De eigenheid van een yogastudio en yogateacher

Hey lieve allemaal! Super dat jullie weer even de tijd nemen om ons blog te komen lezen. Het is weeral even geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. Maar het kriebelde weer... Ik heb weer van alles te vertellen en dat namelijk over de eigenheid van een yogastudio...

read more
Keuzes voor 2023…

Keuzes voor 2023…

Lieve allemaal, Ik moet nog twee yogastijlen in deze blog aan jullie voorstellen maar het is even tijd voor iets anders. Al dagen zit ik aan deze blog te denken. Waarom? Omdat december me heeft uitgedaagd! December langs de ene kant, ik langs de andere kant. In het...

read more
Ik stel jullie voor…. BUTI – Yoga

Ik stel jullie voor…. BUTI – Yoga

Lieve allemaal, Een tijdje geleden dacht ik plots om in mijn blog #happyroadswithyoga al de yogastijlen even te beschrijven die we geven in onze yogastudio. Ik begon mijn reeks met Yin Yoga. De meest populaire stijl in onze studio. We hebben in deze 'ratrace'...

read more
Wat kan YIN Yoga voor jou betekenen…

Wat kan YIN Yoga voor jou betekenen…

Lieve allemaal, Ik neem jullie de komende vijf blogs mee in de wereld van de yogastijlen die wij aanbieden binnen onze studio. Ik ben er van overtuigd dat er voor elke persoon ongeacht wie je bent of welke grote en/of kleine kwaaltjes er verscholen zitten in je...

read more
Hoe yoga op mijn pad kwam.

Hoe yoga op mijn pad kwam.

Hey lieve lezers, Met het zonnetje op mijn gezicht en wat later dan verwacht doe ik het verhaal hoe yoga op mijn pad is gekomen. Na het publiceren van onze eerste blog #happyroadswithyoga Kickstart hebben we heel veel fijne en liefdevolle reacties gehad. Waarvoor veel...

read more
#happyroadswithyoga kickstart!

#happyroadswithyoga kickstart!

Jullie inspireren, ik doe het enorm graag! Elke keer als ik die fijne, liefdevolle en begripvolle reacties krijg op mijn story's op Instagram en Facebook krijg ik zo een voldaan en energiek gevoel. Heel erg bedankt daarvoor! Jullie zijn geweldig! En vandaar deze...

read more