Happy roads with yoga

Volg onze dagdagelijkse levensverhalen die in teken staan van liefde, avontuur, het gezinsleven, reizen en uiteraard hoe we dit combineren met onze yoga filosofie. Hopelijk kunnen we je inspireren, motiveren en laten voelen dat we allemaal surfen op de golven van het leven.

Yoga, onze huid en dus gelaatsverzorging

Yoga, onze huid en dus gelaatsverzorging

Waarom geeft een Yogateacher nu gelaatsverzorgingen in haar yogastudio? Toen ik een tijdje geleden bekend maakte dat ik naast onze lessen ook meditatieve gelaatsverzorgingen ging geven vroegen enkele me van waar dit idee kwam en hoe ik dat dan link aan onze...

read more
Waarom het even wat moeilijk ging

Waarom het even wat moeilijk ging

Waarom het een tijdje terug wat moeilijker ging... Twee weken terug poste ik op onze Instagram pagina alsook op onze Facebook pagina dat het op dat moment wat moeilijker ging met me. Dat ik aanbotste tegen vervelende situaties die mijn positieve energie wilden...

read more
Selfcare in zonnenschijn en regen

Selfcare in zonnenschijn en regen

Selfcare.... zelfzorg... in het engels klinkt het misschien wat schoner maar het wil hetzelfde zeggen uiteraard. Selfcare in zonneschijn en regen want deze wisselende periode zie ik als een zegen! Yep we gaan in dit blog de poëtische toer op! Welkom lieve lezer van...

read more
Mindful zijn in een Indian Summer periode

Mindful zijn in een Indian Summer periode

Hallooo Lieve lezer van ons Happy Roads With Yoga blog.... want ja, door Yoga kan je echt wel fijne paden ontdekken in je leven die je meer en meer laten groeien naar de gelukkigste versie van jezelf. In dit blog gaan we "Mindful zijn in een Indian Summer periode"....

read more
Indian summer in onze yogastudio

Indian summer in onze yogastudio

Indian Summer in de Yogastudio! 21 augustus vliegen we er terug in! Na een goede drie weken de deuren van onze studio te sluiten voor onze gewoonlijke tripjes naar Spanje heb ik ontzettend veel zin om terug de matjes uit te rollen en jullie helemaal mee te nemen in de...

read more
De filosofie achter “Het Yoga afslankplan”

De filosofie achter “Het Yoga afslankplan”

Waarom ik het Yoga afslankplan maakte… Hey lieve lezers van onze #happyroadswithyoga blog! Vanuit het zonnige (lees bloedhete Spanje) en onder de palmbomen zet ik me nog eens achter de laptop. Schrijven is voor mij niet enkel een manier om me te ontspannen en mijn...

read more
We zijn nu een hybride gezondheidsstudio

We zijn nu een hybride gezondheidsstudio

Wauw wauw wauw!!! Die online studio groeit als kolen! Toen ik de Heal your Health yogastudio startte nu twee jaar geleden, was er geen haar op mijn hoofd dat een online studio wou. Ik zei geregeld tegen mensen van: "Die online toestanden, daar doe ik niet aan mee...

read more
Afslanken met yoga?

Afslanken met yoga?

Afslanken met yoga? Kan dat Lindsay? Ja hoor en ik vertel je in dit volgende blog hoe dat mogelijk is! Welkom! Het is weer blog tijd en ik heb er nu ook effectief tijd voor. Gisteren en vandaag moest ik mijn lessen annuleren. Vind ik nooit leuk maar het ging niet...

read more
Omgaan met stress

Omgaan met stress

Stress, het heeft vaak een negatieve bijklank maar we hebben er ook een beetje van nodig. In deze blog neem ik je mee naar wat stress nu net is en van waar dit komt in ons systeem, hoe ons lichaam ons waarschuwt voor negatieve stress, hoe yoga hier kan ondersteunen,...

read more
Twee jaar yogastudio grapjes

Twee jaar yogastudio grapjes

2 jaar yogastudio... Yep! Dat zijn heel wat fails en errors maar naast die grote en kleine zorgjes en soms traantjes om het allemaal te laten draaien ook massa's grappige situaties die ik hier met jullie wil delen. Iets opbouwen is vallen en opstaan, opnieuw en...

read more