Happy roads with yoga

Volg onze dagdagelijkse levensverhalen die in teken staan van liefde, avontuur, het gezinsleven, reizen en uiteraard hoe we dit combineren met onze yoga filosofie. Hopelijk kunnen we je inspireren, motiveren en laten voelen dat we allemaal surfen op de golven van het leven.

Positief in de lente

Positief in de lente

Hola primavera! Hallo lente! Yesssss.... het is zover. Door de ramen naar buiten kijkend zou je het nog niet zeggen maar de winter mag zijn boeltje pakken en we zetten ons hart open voor die prachtige lente. De dagen zijn net zo lang als de nachten en dit noemen we in...

read more
Hoe wil jij geholpen worden rond dat zelfbeeld?

Hoe wil jij geholpen worden rond dat zelfbeeld?

Nog 14 dagen en we zijn ermee weg! 14 dagen naar huis... Ja dat voelt echt zo. Die plek daar aan de Middellandse zee voelt meer thuis dan hier in de kempen of zelfs in Antwerpen wat toch de meeste jaren van mijn leven mijn vaste thuis is geweest en het komt zo net op...

read more
Uit je comfort zone

Uit je comfort zone

Als jij je dromen wil realiseren moet je uit je comfort zone komen! Lieve mensen, het kan niet anders. Al even heb ik verschillende onderwerpen waar ik wou over schrijven in mijn volgende blog maar plots was het concreet. Deze ochtend zag ik een filmpje passeren van...

read more
Soms mag je even je fuck-it mentaliteit boven halen!

Soms mag je even je fuck-it mentaliteit boven halen!

Lieve lezers, Wie me kent en/of volgt weet dat ik heel graag schrijf en wel sterk ben om met de geschreven taal dingen of van me af te schrijven of jou probeer te inspireren. Vandaag wil ik de beide doen... wat van me afschrijven en tegelijkertijd proberen jou te...

read more
Zoveel jongeren in onze BUTI – yoga lessen!

Zoveel jongeren in onze BUTI – yoga lessen!

Waarom zie ik zoveel jongeren in BUTI - yoga? Krijgen we op deze manier meer jeugd of jongeren naar de yogalessen? Laten we het hopen. Yogalessen, de gemiddelde leeftijd in mijn statistieken of in onze lessen is tussen 30 en 50 jaar. Ik denk dat dit ook een leeftijd...

read more
Rainpharma in onze yogastudio

Rainpharma in onze yogastudio

Zo, zoals beloofd kom ik hier in onze volgende blog even terug op het hele Rainpharma verhaal waar ik vandaag al even over gepost heb op Instagram en Facebook. Al enkele keren kreeg ik vanaf ik gestart ben met de yogastudio de vraag of ik wou samenwerken met bepaalde...

read more
Hoe staat het met jouw doelstellingen voor 2023?

Hoe staat het met jouw doelstellingen voor 2023?

Mijn doelstellingen voor 2023! Het is eigenlijk grappig want ik ben momenteel een opleiding aan het volgen rond de zichtbaarheid van je bedrijf op het wereldwijde web en ik kreeg de vraag of je de doelstellingen voor 2023 die je aan het nastreven bent voor je...

read more
Waarom stuur ik je zoveel happy vibes!

Waarom stuur ik je zoveel happy vibes!

Waarom spreek ik nu altijd dat ik jou wil overladen met happy vibes? Als je onze yogastudio volgt op Facebook, Instagram of via deze blog dan zal je het misschien al wel gelezen hebben. Ik eindig mijn posts en story's geregeld met het zinnetje: "Ik overlaad je graag...

read more
BUTI Yoga en body positivity

BUTI Yoga en body positivity

Lieve lezers, Ik voelde even de drang om een boodschap te verkondigen die ik gisteren ook verkondigd heb in de wereld van journalisten. Body positivity in de BUTI Yoga stijl! Ze vroegen me waarom ik die BUTI Yoga heb geïntegreerd in mijne yogastudio. Wel... in de...

read more
De eigenheid van een yogastudio en yogateacher

De eigenheid van een yogastudio en yogateacher

Hey lieve allemaal! Super dat jullie weer even de tijd nemen om ons blog te komen lezen. Het is weeral even geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. Maar het kriebelde weer... Ik heb weer van alles te vertellen en dat namelijk over de eigenheid van een yogastudio...

read more