Het Yoga Afslankplan

Het Yoga Afslankplan

255,00

NORMALE WAARDE 255 euro!

Lanceringswaarde: 199 euro tem 20 augustus, dan gaat de prijs naar 255 euro

Vanaf 28 juli tem 20 augustus is “Het yoga afslankplan” beschikbaar in een ‘launch versie’.  Dit wil zeggen dat we een zeer uitgebreid en waardevol programma gaan aanbieden aan jou aan een zeer scherpe korting!

Vanaf 21 augustus 2023 verhogen we de prijs van “Het Yoga afslankplan” van 199 euro naar 255 euro.

Wil jij dus deze eerste versie van “Het Yoga Afslankplan” bestel dan voor 21 augustus deze onlinetraining aan een mooie korting!

Na aankoop ontvang je in je account alsook in jouw mailbox alle info en links naar de nodige bestanden, presentaties, work-out filmpjes en geluidsbestanden.

SKU: YGW004 Categorie: Tags: ,

Het Yoga Afslankplan

🌟 Welkom bij "Het Yoga Afslankplan” volgens ‘the Blue Five principes’. 🌍🧘‍♀️

Ben jij op zoek naar een holistische benadering van afslanken? Wil je niet alleen gewicht verliezen, maar ook je geest en ziel in balans brengen? Dan is dit de perfecte onlinetraining voor jou!

🌱 Ontdek de geheimen van 'The Blue Five Zones' 🌱

In deze unieke onlinecursus nemen we je mee op een inspirerende reis doorheen de blue five zones, waarbij we ons laten inspireren door de levensstijl en voeding van mensen die in de blue five zones leven. Leer hoe deze gemeenschappen harmonie vinden in hun lichaam en geest, en ontdek hoe je hun wijsheid kunt toepassen in jouw leven.

🧘‍♀️ Creëer innerlijke balans en zelfvertrouwen 🧘‍♂️

Het Yoga Afslankplan is veel meer dan alleen een dieet of sportroutine. Het omvat krachtige yogafilmpjes, meditaties en gesproken presentaties om je te begeleiden naar innerlijke rust en zelfvertrouwen. Leer hoe je een winnaars mindset ontwikkelt en positieve energie in je dagelijkse leven brengt.

Inclusief kan je onze 7 x 7 workout video’s vinden waardoor je sterker en energieker in het dagdagelijkse leven gaat staan.

🍲 Geniet ook van smakelijke en voedzame recepten 🍲

Voeding speelt een cruciale rol in ons afslankavontuur. Daarom hebben we een heel aantal aan heerlijke en gezonde recepten samengesteld die je zullen helpen bij het bereiken van je streefgewicht en waarbij je kan blijven genieten.

Laat je inspireren door de diversiteit van 'The Blue Five Zones' hand in hand met yoga en onze Westerse kennis.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor "Het Yoga Afslankplan”, ontdek de blue zones en transformeer jezelf op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

 

Jouw reis naar een gezonder, gelukkiger en stralender leven begint hier! 🌟🌈

 

Inhoud van “Het Yoga Afslankplan”:

  • 8 gesproken presentaties rond afslanken, the blue five zones, doelen stellen, voedingsleer, rust in je hoofd, zelfvertrouwen,….)
  • 4 volwaardige en uitgebreide voeding weekschema’s
  • Extra recepten
  • 7 x 7 minutes workout lessen
  • 2 meditaties
  • 8 yogalessen van 30 minuten
  • Opvolgdocumentje voor lichaam en geest

Toegang tot de besloten Facebookgroep “Het Yoga Afslankplan”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.