Veelgestelde vragen (FAQ)

Welkom op onze FAQ pagina. Op deze pagina bundel ik alle vragen die ik krijg rond onze Yogalessen, workshops, de online Body & Soul Academy enz… 

Heb jij een vraag voor ons? Scroll even door onderstaande vragen en misschien staat jouw vraag hier wel tussen. Indien niet of nog extra info nodig staan we uiteraard klaar om jouw vraag te beantwoorden. 

Onze meest gestelde vragen:

Ik wil graag Yoga beoefenen bij jullie maar ik ben niet lening. Kan dat dan?

Uiteraard kan dat! Yoga gaat in essentie niet om leningheid. Yoga wil veel meer zeggen dan dat. Die leningheid die bouw je wel op tijdens jouw Yoga ervaring. 

Wat draag ik het beste qua kledij als ik Yoga doe?

Het is zeer belangrijk om gemakkelijke kledij te dragen die meebeweegt met je lichaam. Jeansbroeken of strakke stoffen zien minder aangewezen. Kousen kan je aandoen en zwier je maar uit als ze lastig zijn. 

Als ik online Yogalessen of workshops aankoop, behoud ik deze dan of niet?

Alles wat jij online aankoopt in onze Body & Soul Academy heb jij levenslang in je bezit. 

Kan ik mijn tienbeurtenkaart delen met een vriendin?

Neen, tienbeurtenkaarten zijn individuele kaarten. Deze worden niet gedeeld of onderling uitgewisseld. Enkel in een gezin laten we dit wel toe. Bijvoorbeeld; moeder en dochter of man en vrouw die samen komen. 

Kan ik voor meerdere personen inschrijven in de online agenda als ik een les wil boeken?

Neen, dat gaat jammer genoeg niet. Willen jullie met twee komen dienen jullie allebei te registreren en afzonderlijk in te schrijven. 

Waar is jullie studio gelegen?

Onze studio is gelegen in Grobbendonk. De Yogastudio is een deeltje van ons privewoning. Op het einde van de straat staat een grijs huis op palen. Daar moet je zijn! 

Kan je parkeren aan de Yogastudio?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben parkeerplaatsen onder ons huis. (Paalwoning) Ook zijn er nog parkeerplaatsen achter de oprit op het grasveld. Mogen we vragen om onder het huis per twee te parkeren. Er zijn telkens twee plaatsen naast elkaar. 

Wat als ik niet in de geboekte les aanwezig kan zijn?

Wij hanteren een 24 uur annulatie beleid. We begrijpen dat dit veel op voorhand is maar jammer genoeg hebben we al heel wat problemen gehad op dat vlak en hebben we dat annulatie beleid heel streng gezet. Uiteraard bekijk ik elke annulatie individueel. 

Kan ik grotere online workshops of cursussen in een aantal delen betalen?

Onze prijzen voor online lessen, workshops en opleidingen zijn telkens volledig te betalen bij aankoop. Wil jij toch een andere financiele regeling zijn we zeker bereid om hier voor open te staan en mag je even met ons persoonlijk contact op nemen. Er zijn zeker oplossingen voor. 

Wat zijn jullie betalingsmogelijkheden?

In onze studio kan u betalen via Cash of met Payconic.