Onze visie en passie

Mijn passie

Al jaren ben ik gepassioneerd door yoga, persoonlijke ontwikkeling, alternatieve gezondheidszorg en uiterlijke verzorging en schoonheid. En waarom? Omdat het ene aspect onlosmakelijk verbonden is met de anderen. Omdat ik zelf heb ervaren hoe deze optimale balans ervoor kan zorgen dat het leven er anders kan gaan uitzien. Omdat ik zelf heb ervaren hoe ook ik mijn mooiste leven ben gaan leven door het anders aan te pakken.

En hoe vertellen we je hier.

In onze gezondheidsstudio willen we dat de holistische mensvisie volledig tot uiting kan komen. Een mens is geen lichaam alleen, een lichaam kan niets zonder de geest en daarbij zijn lichaam en geest niets zonder een gezonde voeding. Gezondheid is voor ons dan ook meer dan een lichamelijk aspect. Je kan een prima gezond lichaam hebben maar als je “mind” niet mee wil of kan voel je jezelf niet gezond. Je kan je geestelijk heel sterk voelen maar als je lichaam steken laten vallen voel je jezelf niet goed. En als lichaam en geest goed zitten maar je propt jezelf vol met zaken die ongezond voor je zijn zal dat zijn invloed hebben op jouw lichaam en geest. Als je jouw uiterlijke zelf niet verzorgd dan daalt je zelfvertrouwen,…. 

Body, mind, food en beauty moeten in balans gehouden worden om van een optimale gezondheid te spreken.

Deze aspecten voor een optimale gezondheid zijn onze stokpaardjes in onze gezondheidsstudio. 

Er komen vele vragen tot bij ons maar de meeste van die vragen komen overeen met het maatschappelijk beeld dat er heerst.

 • Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?
 • Hoe kan ik stress onder controle krijgen?
 • Moet ik lening zijn om yoga te beoefenen?
 • Kan je me op weg helpen naar een gezond voedingspatroon?
 • Mijn huid is zo dof… Kan ik dat verhelpen? 
 • Kan ik meer energie krijgen door voetreflexologie te laten doen? 
 • Ik wil me wat zelfzekerder maken, kan dit door eens aan huidherstel te doen? 

De bewustwording in onze maatschappij van wat ons “ongezond” maakt is er zeker en vast maar we gaan nog eerder medicatie halen bij een arts of proberen te onderdrukken wat de oorzaak is omdat we er dan ‘gemakkelijker’ vanaf zijn. Maar ben je dan gelukkig? Het aspect dat uit balans is aanpakken en oplossen vergt wat moed, vergt wat inspanning. Maar die inspanning is voor jou. En die inspanning ben je waard. Die inspanning is elke mens waard want iedereen heeft het recht om de gelukkigste versie van zichzelf te zijn.

Maar?

De sleutel naar een gezonder leven heb je zelf in de hand. De eindverantwoordelijkheid van jouw leven ligt bij jou. Jij beslist zelf tot hoever je jouw gezondheid in balans houdt. Jij beslist zelf hoeveel geluk je in je eigen handen legt.

We kunnen het helemaal begrijpen als je het allemaal even niet meer ziet. En daarvoor zijn wij er!

 • Om jou op gang te helpen naar jouw eigen “Road to Happiness” . Want hoeveel zeggen we niet volgende zinnen.
  – “Dat is voor iemand anders weggelegd.”
  – “Ik ga dat nooit bereiken.”
  – “Daar heb ik de kracht niet voor.”
  – “Het zijn altijd dezelfde die geluk hebben.”
  – “Ik weet niet hoe eraan te beginnen dus ik laat het maar zo” – “Het zal de leeftijd zijn?”

Wij mensen zijn het ideale schoolvoorbeeld van zelfmedelijden. Als ook jij graag op pad wordt gezet door ons om te bouwen aan jouw “Road to Happines” dat gaan we die zinnen ombuigen. Negativiteit hebben we niet nodig en draaien we om naar een positieve mindset. Wij gaan aan de slag met jou. Jij gaat aan de slag voor jou. Voor jouw leven, voor jouw gezondheid, voor jouw innerlijk en uiterlijk geluk!

Via ons aanbod kan je al een eerste goede stap zetten naar dat eigen geluk. 

Pak vandaag de kans om jouw “road to happines” te ontwikkelen!