Reviews

Via deze pagina wil ik graag delen want andere vrouwen, Yogi’s en volgers via onze sociale media vertellen over onze studio, onze online content, opleidingen, workshops,… 

Wij maken bewust al deze reviews hetzelfde qua look in plaats van echt foto’s te publiceren van de berichten die wij krijgen. We vragen ook steeds of we dit mogen publiceren op onze website en of we dat mogen doen met de volledige naam, de voornaam of initialen. 

We verspreiden graag de positieve energie en delen de reacties van anderen open met jou. 

 

Wat andere vrouwen, Yogi’s en volgers vertellen:

Ik word zoooo vrolijk van jouw podcast Lindsay!

Ann

Jouw wijze woorden die ik hoorde tijdens de workshop “De Kracht van meditatie” hebben me doen nadenken. Nu leven vanuit mijn buikgevoel. 

K.S.

De Yin Yoga opleiding was zo een fijne ervaring. Ik heb tools aangereikt gekregen die ik nu graag meeneem in mijn dagdagelijks leven. 

Martine

Jouw stem brengt me tot rust Lindsay en zoals jij vertelt over jouw Yoga leven, jij belichaamt wat jij vertelt. Super! 

Anja

Eindelijk een plekje gevonden waar ik volledig mag thuiskomen Lindsay. Dank je voor jouw begeleiding! 

Eveline

Het Lindsay, je kent me niet persoonlijk maar ik kocht vorige week jouw online Yoga afslankplan. Hoeveel informatie zit daar in! Wauw… Soms denk je als je online iets aankoopt van oke, is het dit? Maar nu wil ik echt wel eens zeggen dat dit waar voor mijn geld is. 

Nadine De Praeter

Hey Duracell konijn, ik stuur even een berichtje om te zeggen dat ik je energie heel aanstekelijk vind. Hoe doe je dat? En ook om te zeggen dat mijn rug echt wel wat beter is. Elke keer een beetje beter hoop ik. Groetjes! 

Sandra