Workshop Burn-Out en Yoga

Workshop Burn-Out en Yoga

37,00

Geniet van de Kerstkorting op deze workshop.

Na aankoop ontvang je in je account alsook in jouw mailbox de link naar de workshop.

SKU: YGW003 Categorie: Tags: ,

Yoga en burn-out...

Burn-outs komen meer en meer voor en begint in onze maatschappij een heel probleem te worden. Burn-outs hebben een grote impact op je mindset, je gevoel, je gezondheid en je algemene functioneren. (Niet alleen op je werk)

Veel mensen stappen onze studio binnen als ze al in die burn-out situatie zitten en daar nemen we zowel online als offline graag tijd voor om dit door middel van yoga aan te pakken. Ook preventief kan je de tekenen van burn-out herkennen en yoga als rode draad reeds onder de arm nemen om niet in de effective burn-out te komen.

Yoga is meer dan een “quick fix” maar een levensstijl die je een mooie connectie geeft tussen lichaam en geest en stress kan verminderen maar ook jezelf terug in je kracht zet en gaat leven vanuit energie.

In deze workshop bespreken we wat theorie rond burn-out en hoe yoga daar kan in ondersteunen. Je ontvangt 2 yogafilmpjes. Yin yoga en Hathaflow yoga om stress te verminderen, een half uurtje ademhalingstechnieken en een meditatie om negatieve gevoelens te verminderen en te ontspannen.

Allemaal samen goed voor 3,5 uur aan groei, inzichten en veel liefde!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.