Coolifting beautygun anti – aging 

 

Klaar voor een gelaatsbehandeling met de coolifting beautygun!? Bye fijne lijntjes en rimpeltjes!  Hello mooie gladde huid… 

Maar wat is deze niet – invasieve gelaatsbehandeling nu net? Ik leg het helemaal voor je uit! 

 

De Coolifting beautygun zorgt voor een intense huidverjonging en stelt de nood aan een botox uit.
Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden. Want ja, ouder worden doen we allemaal maar mooier ouder worden dat willen we toch allemaal zonder dat we ons moeten laten verbouwen ;-). Moeder natuur een handje helpen kan absoluut geen kwaad en geeft je zelfvertrouwen een serieuze boost! 

Wat is coolifting nu net? 

De Coolifting beautygun stuwt onder hoge druk hyaluronzuur, vitaminen C peptiden, Glycol & Kojizuur, glycerine en tarweproteïnen in je huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 graden C ). Hierdoor gaat er een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden, krijgt de huid diepwerkende stoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekjes) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat (jaaa, ik heb het zelf ervaren) , je huid wordt gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en rimpels verstrakken. De huid oogt helderder en verkleuring vervaagd. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg bij een kuur. 

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de actieve stoffen veroorzaakt:

  • Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.
  • Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan zeer sterk toenemen.
  • Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.
  • Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de ‘luie’ huid.

 

Waarom zou je voor Coolifting kiezen? 

De dermis (lederhuid) bestaat  30% uit collageen. Al van ons 25 ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1% , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van veroudering begint  waar te nemen . Die achteruitgang in combinatie met externe factoren als UV, roken, medicatie ect. laat zijn sporen na op de huid. Zo zullen de fibroblasten (collageenfabriekjes) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt wat luier ,verliest zijn volume en stevigheid.
Door mimische spiercontracties gaat de huid permanente lijntjes vertonen. 

Je kan botox en fillers dus uitstellen door deze frotox behandeling, of het is een aanvulling aangezien, botox niet in de onderste oogzone mag komen, daar waar Coolift wel kan komen. 

Welk resultaat mag ik verwachten? 

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt instant gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Verkleuringen vervagen waardoor de teint helder oogt.

Deze behandeling is dus ideaal voor een instant skin boost voor een bijzondere gelegenheid of voor een intense vermoeidheid van de huid te vervagen. De huid vernieuwd op 4 weken dus zonder onderhoud zal dit resultaat niet blijvend zijn. 

De -20 graden C voelen op de huid als bevroren regen en is dus compleet pijnloos! 

! U moet 14 dagen wachten na een filler of botox voor u de Coolift ondergaat. 
! We raden aan dagelijks een SPF te dragen als dagbescherming en voor het behoud van uw resultaat. 

Waarom zijn meerdere behandelingen aangewezen? 

Bij iedere behandeling maken de fibroblasten een nieuwe collageen en elastine piek aan en worden deze terug op actief gezet.

Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .

 

Boek nu je afspraak en laat ons je begeleiden op je reis naar welzijn, ontspanning, schoonheid, …

 

*Je kan een gemaakte afspraak kosteloos annuleren tot 24u voor aanvang van de afspraak. Nadien vragen we een annulatie vergoeding van 25 euro.