Saltwater Boutique

De webshop die Heal Your Health ademt… 

 

 
 

 

 

Shoppen en unieke stukken in jouw persoonlijke collectie hangen die de ‘Look & Feel’ van Heal Your Health ademen… Dat kan vanaf nu in onze “Saltwater Boutique”… Een webshop die we hebben gecreërd in samenwerking met enkele unieke verkooppunten op verschillende delen van de wereld en die de wereld van Yoga, Surfen, Meditatie, Bohemian inspiratie en zon, zee, strand volledig met zich meedragen. 

Dit is ook waar Heal Your Health voor staat. Innerlijke en uiterlijke schoonheid, een boost aan zelfvertrouwen en vrij in het leven kunnen staan. Je dromen volgen en realiseren, loskomen uit de maatschappelijke ratrace en je eigen ontwikkeling in handen nemen. 

In onze Saltwater Boutique vind je verschillende stuks. Die kiezen we zorgvuldig uit ademen de charme van ons leven en de studio als onze onderneming.

Bohemian kledij, strandkledij, tassen, yogamatten, yogakledij, sierraden, wierook.

Elke keer er nieuw artikels in ons oog vallen die in ons concept passen zullen we deze toevoegen aan de Saltwater Boutique. We proberen dus zoveel mogelijk nieuwe stuks of gadgets toe te voegen als ze dicht bij ons staan qua “Look & Feel.”

 

Vanaf nu kan jij jezelf dus in de watten leggen en gaan shoppen in deze heerlijke feelgood webshop of iets kopen als cadeautje voor iemand anders die jij blij wil maken.

Ben je nieuwsgierig?

Ga snel naar de ‘Saltwater Boutique” en haal die leuke unieke stukken in huis!