Wie zijn wij?

Our road to Happiness

 

Even onszelf kort voorstellen…

Ik ben Lindsay, een sunshine spring in ‘t veld, yoga freak en hou van gezond eten, zon, zee, strand en ben heel gelukkig getrouwd met Kristof Canters. Kitesurfer en dezelfde “beachvibes” als ik! Twee tienerdochters, Lenke en Ilke, zorgen voor de nodige pit in het leven maar zoals ze zeggen. “Leven in huis”. ? Sinds kort hebben wij ons gezin uitgebreid met een geweldige labrador pup. Rocca, onze babyboy waar geen enkele schoen voor veilig is en zeer gemakkelijk in de ‘downward facing dog’ gaat. 🙂

We zijn elkaars levenspartners, partners in crime, soulmates en vooral twee puzzelstukjes die samen 1 zijn. Binnen Heal your Health werken we samen aan onze droom om andere te helpen naar de beste versie van zichzelf. Ik vooral voor de schermen en mijn man achter de schermen.

 

Levenservaringen

Als ziekenhuisverpleegkundige van opleiding heb ik me jarenlang ingezet in ons zorglandschap en dit in verschillende takken van de zorg waarvan de laatste jaren als directeur van een woonzorgcentrum. Maar het leven heeft paden dat je bewandeld. Ook ik bewandelde een pad privé en professioneel waarin meer obstakels waren die me uit balans haalden dan dat er harmonie was. Idem bij mijn echtgenoot. En we krijgen in het leven de keuze om van pad te veranderen waardoor onze paden elkaar gekruist zijn en we hand in hand zijn verder gewandeld.

Wie  zijn we hierdoor geworden?

Ondertussen heb ik naast mijn diploma ziekenhuisverpleegkunde een yoga teacher training gevolgd, vele workshops gedaan om te specialiseren en bij te leren alsook de online opleiding tot BUTI – Yoga teacher gedaan via het Amerikaanse Buti Mvmt platform.  Dit tezamen met de ervaring die ik tijdens mijn carrière als verpleegkundige heb opgedaan alsook tijdens het geven van verschillende yogalessen zorgden ervoor dat ik samen met mijn man de stap heb gezet om de zorg achter mij te laten en me volledig te wijden aan onze Heal Your Health droom. Het uitbouwen van een yogastudio.

 

Heal your Health?

Tijdens een van onze zovele bezoekjes aan de zee is het concept “Heal your Health” geboren. Een titel die omvat wat we willen meegeven. Je gezondheid genezen, verbeteren, oppeppen en behouden. Dit zowel voor jong als oud, met of zonder ervaring, lenig of niet lenig, ….

We creëerden een kleinschalige yogastudio in onze woning waarin we op een huiselijke en gezellige manier de yogalessen kunnen laten doorgaan. Hier geen grote groepen maar maximaal 12 personen per les. Ik vind het zeer belangrijk dat ik elke yogi goed kan zien en kan bijsturen waar nodig en indien nodig. Onze theeruimte aan de inkom zorgt ervoor dat er na de lessen al eens een gezellige babbel plaatsvindt onder de yogi’s in combinatie met een tasje thee.

Naast de yogastudio geef ik ook nog op freelance basis lessen in het Antwerpse. Yes! “Ik zen van’t stad” “En daar zennik verdorie heel trots oep.”

 

Yoga voor iedereen!

De yogafilosofie is voor ons het leven. We mogen gelukkig zijn. We mogen kiezen voor onszelf, we mogen doen wat we graag doen, we mogen dromen realiseren, we mogen zijn wie we willen zijn.

Ook jij! Dit geldt voor ons maar ook voor jou!

Ga door ons aanbod en voel wat jij nodig hebt om die beste versie van jezelf te worden.

Geniet van de reis, dat doen wij ook.
Tot snel,
Veel liefs,
Lindsay en Kristof

 

Heal your Health, 

Namasté