Wie zijn wij?

Our road to Happiness

Even onszelf kort voorstellen…

Ik ben Lindsay, een sunshine spring in ‘t veld, yoga – gezondheidsfreak en hou van uiterlijke en innerlijke zorg voor mezelf, gezond eten, zon, zee, strand en ben heel gelukkig getrouwd met Kristof Canters. Kitesurfer met dezelfde “beachvibes” als ik! Twee tienerdochters, Lenke en Ilke, zorgen voor de nodige pit in het leven en heel veel fijne gezinsmomenten. Rocca, onze chocolade labrador en onze huiskatten, Loes en Mochi, maken ons plaatje compleet. In onze studio mag jij thuiskomen alsook onze diertjes zijn hier helemaal thuis. 

Ik en Kristof zijn elkaars levenspartners, partners in crime, soulmates en vooral twee puzzelstukjes die samen 1 zijn. Binnen Heal your Health werken we samen aan onze droom om andere te helpen naar de beste versie van zichzelf. Ik vooral voor de schermen en mijn man achter de schermen.

 

Levenservaringen

Als ziekenhuisverpleegkundige van opleiding heb ik me jarenlang ingezet in ons zorglandschap en dit in verschillende takken van de zorg waarvan de laatste jaren als directeur van een woonzorgcentrum. Maar het leven heeft paden dat je bewandeld. Ook ik bewandelde een pad privé en professioneel waarin meer obstakels waren die me uit balans haalden dan dat er harmonie was. Idem bij mijn echtgenoot. En we krijgen in het leven de keuze om van pad te veranderen waardoor onze paden elkaar gekruist zijn en we hand in hand zijn verder gewandeld.

Wie  zijn we hierdoor geworden?

Ondertussen heb ik naast mijn diploma ziekenhuisverpleegkunde een yoga teacher training gevolgd, vele workshops gedaan om te specialiseren in verschillende yogastijlen waar ik me goed bij voel en me verdiept in Voetreflexologie en een opleiding schoonheidszorg gedaan alsook een deelopleiding visagie. Met dat laatste doe ik, uitgezonderd bij mezelf en familie, nog niets maar wie weet komt dit nog. Yoga, voetreflexologie en gelaatsverzorgingen waarbij huidherstel het meest van mijn passie vertegenwoordigd deel ik met al mijn energie en passie in onze studio. 

Zelfvertrouwen is en inside & outside job! 

Dit alles met de ervaring die ik tijdens mijn carrière als verpleegkundige heb opgedaan zorgen ervoor dat ik samen met mijn man de stap heb gezet om de zorg achter mij te laten en me volledig te wijden aan onze Heal Your Health droom. Het uitbouwen van een gezondheidsstudio waar het allemaal niet “te juist” moet zijn en kan zorgen voor … op een andere manier. 

Just be you en ik ben ook gewoon ik… 

 

Heal your Health?

Tijdens een van onze zovele bezoekjes aan de zee is het concept “Heal your Health” geboren. Een titel die omvat wat we willen meegeven. Je gezondheid genezen, verbeteren, oppeppen en behouden. Je zelfvertrouwen boosten en je eigenwaarde vergroten door zowel aan de binnenkant van ons lichaam te werken als aan de buitenkant. 

Dit zowel voor jong als oud, klein of groot, van Grobbendonk, buurgemeenten, provincie,… Gewoon voor iedereen! 

We creëerden een kleinschalige gezondheidsstudio in onze woning waarin we op een huiselijke en gezellige manier de yogalessen geven alsook de workshops. Achter onze Yogaruimte maakten we een mega gezellige wellness ruimte waar je kan ontspannen en jezelf kan laten verwennen.

Hier dus geen grote groepen en commerciele yogavibes maar heel veel authenticiteit. We kunnen bijvoorbeeld maar maximaal 12 personen per les toelaten en dat is heel fijn. Ik vind het zeer belangrijk dat ik elke persoon goed kan zien en kan bijsturen waar nodig en indien nodig. Onze theeruimte aan de inkom zorgt ervoor dat ik je met veel liefde kan ontvangen er na de yogalessen al eens een gezellige babbel plaatsvindt in combinatie met een tasje thee. 

Yoga is voor iedereen!

De yogafilosofie is voor ons het leven. We mogen gelukkig zijn. We mogen kiezen voor onszelf, we mogen doen wat we graag doen, we mogen dromen realiseren, we mogen zijn wie we willen zijn.

Ook jij! Dit geldt voor ons maar ook voor jou!

Ga door ons aanbod en voel wat jij nodig hebt om die beste versie van jezelf te worden.

Geniet van de reis, dat doen wij ook.
Tot snel,
Veel liefs,
Lindsay en Kristof

 

Heal your Health, 

Namasté