Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

My road to Happiness

Ondertussen ben ik 35 jaar en mijn levenspad zit in volle ontwikkeling en daar ben ik nu zeer dankbaar voor. Op een dag beslist het universum om alle grond onder je voeten weg te halen. Welk aandeel je daar zelf al dan niet in hebt, maakt op dat moment niet meer uit. Het feit is dat je ervoor staat.  

Een zeer fijne docente tijdens mijn opleiding verpleegkunde heeft me eens gezegd “Lindsay, soms moet je door een heel groot dal om op een fantastische berg te komen.” Nooit ben ik die uitspraak vergeten.  

Toen ik voor dat grote dal stond zei mijn mental coach me : “je moet niet denken dat je niets meer hebt maar je moet denken van hey, ik krijg de kans om mijn leven nu zo in te vullen dat het echt is wat ik wil, hoe ik het aanvoel, wie er in mijn leven stapt en wie niet, wat ik ermee ga doen,…. Neem die kans, begin opnieuw, alles ligt voor je open,….”  

Eens je tot dat inzicht bent gekomen, ligt de wereld inderdaad voor je open.  

Ondertussen ben ik een heel gelukkige mama van 2 stralende opgroeiende dochters, ben ik de vrouw van een heerlijke, liefdevolle man en soulmate en lacht het leven ons toe. Het is aan ons om eruit te halen wat erin zit.  

Yoga, meditatie en mental coaching zijn op mijn pad zeer belangrijk geweest en nog steeds. Al enkele jaren verdiep ik me in de wereld van Yoga en mindfulness maar nu is het tijd dat ik met mijn bagage en expertise anderen door deze transformatie kan helpen.  

Wandel door onze website, bekijk ons aanbod en neem mee op jouw pad wat je nodig hebt. Maak ruimte in je lichaam en geest, pak op wat je toekomt en laat los wat je niet meer nodig hebt.

 

Heal your Health, 

Namasté 

Lindsay  en Kristof