Wie zijn wij?

Our road to Happiness

 

Even onszelf kort voorstellen…

Ik ben Lindsay, een sunshine spring in ‘t veld, yoga freak en hou van gezond eten, zon, zee, strand en ben heel gelukkig getrouwd met Kristof Canters. Kitesurfer en dezelfde “beachvibes” als ik! Twee tienerdochters zorgen nog voor de nodig pit in het leven maar dat geeft de nodige drive. 😉

We zijn elkaars levenspartners, partners in crime, soulmates en vooral twee puzzelstukjes die samen 1 zijn. Binnen Heal your Health werken we samen aan onze droom om andere te helpen naar de beste versie van zichzelf. Ik vooral voor de schermen en mijn man achter de schermen.

 

Levenservaringen

Als ziekenhuisverpleegkundige van opleiding heb ik me jarenlang ingezet in ons zorglandschap en dit in verschillende takken van de zorg waarvan laatste jaren als directeur van een woonzorgcentrum. Maar het leven heeft paden dat je bewandeld. Ook ik bewandelde een pad privé en professioneel waarin meer obstakels waren die me uit balans haalden dan dat er harmonie was. Idem bij mijn echtgenoot. En we krijgen in het leven de keuze om van pad te veranderen. Dit hebben we niet laten gaan waardoor onze paden naar elkaar hebben geleid en we hand in hand zijn verder gewandeld.

 

Wie  zijn we hierdoor geworden?

Ondertussen heb ik naast mijn diploma ziekenhuisverpleegkunde een yoga teacher training gevolgd, communicatieopleidingen, opleidingen rond gezonde voeding en omgaan met mentale gezondheidszorg. Dit tezamen met de ervaring die ik tijdens mijn carrière als verpleegkundige heb opgedaan alsook tijdens het geven van verschillende yogalessen zorgden ervoor dat ik samen met mijn man de stap heb gezet om de zorg achter mij te laten en me volledig te wijden aan een gezondheidspraktijk waar al deze zaken samen komen.

 

Heal your Health?

Tijdens een van onze zovele bezoekjes aan de zee is het concept “Heal your Health” geboren. Een titel die omvat wat we willen meegeven. Je gezondheid genezen, verbeteren, oppeppen en behouden. Dit zowel voor jong als oud, met of zonder ervaring, lenig of niet lenig, ….

We creëerden een kleinschalige yogastudio in onze woning waarin we mensen persoonlijk kunnen begeleiden. Kleine groepen, oog voor emotie en euforie, gezelligheid en warmte. Naast de yogastudio hebben we ook een begeleidingsruimte waarin we rustig en ongestoord met het zicht op groen kunnen praten, luisteren en ondersteunen. Tijdens workshops voeding of voedingsbegeleiding hebben we een keuken die we deels ter beschikking hebben om praktisch aan de slag te gaan.

Onze tuin zorgt er dan weer voor dat we bij goed weer ook buiten een yogasessie kunnen geven. Dat schept veel opties in het kader van natuurcoaching alsook voor begeleiding en yoga met kinderen en tieners waarbij we de buitenlucht kunnen opzoeken indien nodig.

Heel veel elementen dus die ons helpen om jou te helpen.

 

Yoga voor iedereen!

De yogafilosofie is voor ons het leven. We mogen gelukkig zijn. We mogen kiezen voor onszelf, we mogen doen wat we graag doen, we mogen dromen realiseren, we mogen zijn wie we willen zijn.

Ook jij! Dit geldt voor ons maar ook voor jou!

Ga door ons aanbod en voel wat jij nodig hebt om die beste versie van jezelf te worden.

Geniet van de reis, dat doen wij ook.
Tot snel,
Veel liefs,
Lindsay en Kristof

 

Heal your Health, 

Namasté