Ons Aanbod

Start to yoga

Waar vindt yoga zijn oorsprong? Hoe kan yoga een meerwaarde worden in mijn leven? Wat zijn de basishoudingen? Welke stijlen kan je beoefenen? En hoe stap ik wat zelfzekerder een yogales binnen? Volg onze “start to yoga” en zet de eerste stappen in jouw nieuwe wereld.

Hatha Yoga

Hatha yoga is een zachtere yogastijl die voornamelijk bestaat uit statische asana’s (houdingen) die inwerken op onze mentale gevoelens.

Yin Yoga

Yin is een zachte, langzame vorm van yoga waarbij we ons langer in één dezelfde pose zetten om spanningen en stress los te maken en ons vrijer in ons lichaam te voelen.

HAPPINESS@work

Heeft u als leidinggevende oog voor het mentale aspect van uw werknemers en wil je die mentale gezondheid nog wat meer in toelichten kan u kiezen voor een sessie Office Yoga.

Kinderyoga

Om onze kinderen even afstand te laten nemen van de alledaagse en steeds aanwezige prikkels bieden we kinderyoga aan. Een uurtje fysieke inspanning en mentale ontspanning in groepsverband of privé zorgen ervoor dat onze kinderen even “afkicken” van de drukte van het alledaagse leven zoals bijvoorbeeld “sociale media”.

Even terug naar de basis om daarna sterker in het kinderleven te staan.
.

Dance

Danslessen voor kids en tieners in het Heal your Health concept.

Leuke choreografieën voor kids en tieners van 8 tot en met 15 jaar waarin elk kind zichzelf mag zijn. Waarin samen bewegen, lachen en zich goed voelen in je eigen lichaam het belangrijkste zijn.

65+ Yoga

In deze yoga vorm gaan we met onze aandacht naar aangepaste bewegingen om zo te kunnen blijven bewegen binnen de grenzen van je lichaam. Dit op een rustig tempo om zo de energie te laten stromen.

Privélessen Yoga

Heeft u om bepaalde redenen nood aan yoga dat zorgt voor innerlijke rust en veerkracht, aan fysieke inspanning maar niet in een groepsles, bieden we privelessen aan.

Dit kan 1 op 1 of tot een maximum van 3 personen per sessie.

Stress & Rust coaching

Te veel stress en te weinig rust in onze levens. De meest gestelde vraag die we krijgen. Hoe zorg ik ervoor dat ik rust vind in mijn hoofd en kan omgaan met stressvolle situaties. Jammer genoeg een “probleem” dat we niet zo snel uit onze samenleving zullen krijgen. Maar hoe we er zelf als persoon mee kunnen omgaan dat is iets wat we wel zelf in handen hebben.

Voedingscoach

Ons lichaam moet gevoed worden op de juiste manier om op zoveel mogelijk vlakken optimaal te functioneren.

Juiste voeding is ons medicijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf.