Verdiepingsopleiding BUTI-Yoga by Lindsay

BUTI-Yoga, wie mij al een tijdje volgt weet dat BUTI-Yoga een nieuwe stijl is die wij als enige studio in gans België aanbieden.

Zelf heb ik een opleiding online gedaan en de stijl volledig aan mezelf eigen gemaakt dus ook een eigen touch gegeven. We noemen het officieel dus ook “BUTI-Yoga by Lindsay”.

Op dit moment ben ik bezig om de stijl uit te dragen naar Spanje omdat we daar uiteindelijk zeer veel zijn en ook effectief gaan wonen. In de meeste van onze buurlanden is de BUTI-Yoga niet gekend. Uitgezonderd in Nederland waar ook één teacher deze geweldige yogastijl brengt in haar sportcentrum.

BUTI-Yoga is eerder een meer “out of the” box yogastijl. Sommigen vinden het geen yoga en anderen vinden het DE ultieme yogastijl waar ze al jaren op aan het wachten zijn.
Met BUTI-Yoga gaan we dat prachtige lijf van ons eens helemaal los gooien door de houdingen van de standaard VINYASA yoga te combineren met tribal dance en spierversterkende oefeningen. (Plyometrics)

In BUTI-Yoga by Lindsay gaan we, in tegenstelling met de Amerikaanse BUTI-Yoga, de muziek zoveel mogelijk zuiders maken. BUTI-Yoga wordt beoefend met een stevige beat achter en in mijn lessen is dit ook zo maar in Zuiderse vibes zodat we ook de tussenstukjes van dans hieraan aanpassen.
BUTI-Yoga by Lindsay is een feestje op de yogamat.

Wat is mijn doel met BUTI-Yoga by Lindsay? Wel, ik wil zoveel mogelijk deze stijl, die een heleboel body positivity uitstraalt, en inhoud delen met de rest van de wereld. Dit door zelf de lessen te geven maar ook door BUTI-Yoga te gaan delen met andere yogateachers of fitness zaken, door demo’s te geven, aanwezig te zijn met BUTI op festivals of teambuildings, …

Maar…. Ook om jou hierin de nodige kennis mee te geven! Jij kan de tweede, derde, …. BUTI-Yoga teacher worden in België en de stijl zoals ik hem heb ontwikkeld doorgeven aan anderen.
Ben jij nog geen yogateacher? Dat is geen enkel probleem! Je kan doorgeven waar jij de skills voor hebt. Wil jij helemaal geen lessen geven? Dat is ook helemaal prima.
Je kan je eigen practice dieper maken en hoeft geen lessen te geven. Het kan een prachtige opleiding zijn in persoonlijke ontwikkeling.

Deze lessen zijn zo energievol, leuk en vrolijk maar ja, ook vermoeiend. Elke BUTI les bij Lindsay is een feestje op de mat. De muziek is geweldig en het voelt als een primeur om bij Lindsay BUTI te kunnen volgen aangezien het elders niet kan.

M. C.

Party op de mat!

Het zijn herkenbare yoga oefeningen. Het vraagt veel van je energie maar nadien krijg je die energie dubbel en dik terug. Die Zuiderse vibes erbij zijn heerlijk. Het is vernieuwend en dat maakt het ook uitdagend.

En… de juiste teacher voor je maakt het compleet.

M. B.

Zuiderse vibes!

Lindsay, jouw energie is ongelooflijk. Jij neemt ons helemaal mee. Echt zot!

Maar… ik had een verkeerd truitje gekozen om naar de les te komen. Het viel telkens naar voren waardoor mijn buik bloot kwam. Na een halve les dat truitje goed te trekken dacht ik FOERT! Het voelde bevrijdend. Dank je!

K. P.

Zotte energie in een bevrijdend gevoel.

Voor wie is deze verdiepingscursus?

Voor iedereen die deze stijl wil integreren in zijn of haar eigen leven. Op welke manier dan ook!

Wanneer gaat de BUTI-Yoga by Lindsay opleiding door?

We voorzien voor deze opleiding 4 woensdagen van 9u tot 13u en 1 woensdag van 14u tot 18u.  4 uur per lesdag en zo komen we aan een opleiding van 20 uur plus 4 inbegrepen BUTI – Yogalessen die je mag mee volgen tijdens de groepslessen. 

Deze opleiding zal doorgaan op volgende woensdagen
28 juni 9u – 13u
5 juli 9u – 13u 
12 juli 9u – 13u 
19 juli 14u – 18u 
De laatste dag is 26 juli 9u – 13u 

Wat is de juiste inhoud van de BUTI-Yoga by Lindsay opleiding?

– Wat is BUTI-Yoga? oorsprong….
– BUTI-Yoga VS klassieke yoga.
– BUTI-Yoga en body positivity. De mentale en fysieke voordelen van BUTI-Yoga.
– Basis anatomie speciefiek voor BUTI-Yoga
– Voorzichtig voor letsels tijdens (BUTI) yogalessen.
– Hoe steekt een BUTI-Yogales in elkaar.
– Waar moet ik mee rekening houden als ik BUTI-Yoga doorgeef aan anderen?
– Het bekijken van de verschillende BUTI-Yoga poses.
– Wat zijn plyometrics?
– Wat is tribal dance?
– Welke muziek gebruiken we?
– Lesgeven! We gaan het doen voor elkaar!

Hoe schrijf ik me in voor deze BUTI-Yoga opleiding?

Inschrijven doe je via een mailtje naar info@healyourhealth.be met jouw motivatie om mee te doen aan deze opleiding.
We hebben maar 12 beschikbare plaatsen. Bij een wachtlijst voor de opleiding kan vanaf 6 personen op de wachtlijst een extra opleiding gegeven worden alsook in juli.
Na jouw mailtje krijg je de bevestiging van jouw inschrijving en de nodig betaalgegevens. Vanaf we jouw betaling binnen hebben is jouw inschrijving officieel en ontvang je ook hier een mail over.

Opgelet: Indien je de opleiding zelf annuleert om welke reden dan ook is er enkel een terugbetaling mogelijk als we jouw plekje kunnen doorgeven aan iemand op de wachtlijst. We rekenen dan wel een kost aan van 150 euro voor annulatie kosten.

Voor al jouw vragen en/of extra info mag je ons ook gerust een mailtje sturen via bovenstaand mailadres.

Wil jij meer weten over wie ik ben alvorens je jezelf inschrijft? Lees er alles over op deze pagina.

Heel graag tot in onze opleiding!!!
Liefs,
Lindsay

Wil je onmiddellijk inschrijven dan kan dat ook onze contactpagina