Waar zie ik mezelf binnen één jaar? Dat is een vraag die ik mezelf geregeld stel en waar ik de laatste tijd veel over heb nagedacht. Ik stel me heel bewust die vraag geregeld omdat ik graag weet welke richting ik naartoe ga. Daarom hoeft die eindbestemming nog niet helemaal gekend zijn, stel je voor dat je alles in het leven al zou weten, maar ik heb wel een bepaald doel voor mijn ogen en daar doe ik ook alles aan om daar te geraken. Ik weet niet of jij dat hebt? Misschien leef jij van dag tot dag en heb jij geen idee waar je naartoe gaat? Misschien hang je vast in het verleden en dat brengt je ook niets verder. Ik heb enkele jaren geleden besloten om echt dromen en verlangens te gaan realiseren. We hebben maar één leven en ik wil dat leven BE-leven op een manier hoe ik dat voor ogen heb. Ik wil realiseren wat ik zie als ik men ogen sluit en men ideale leven visualiseer.

Neen, dat is niet gemakkelijk. Je moet soms tegen de stroom inzwemmen maar laat me dat nu net iets leuker vinden dan met de stroom mee. Dus ja, ik sta af en toe eens stil bij waar ik binnen een week, maand, half jaar of jaar wil staan. Ik schrijf dat op en werk daar naar. Zoals ik hierboven schreef, tuurlijk kan dat beeld zich aanpassen of veranderen maar goed, dan veranderen we mee he.

Op professioneel vlak wil ik mij volledig focussen op het uitbouwen van onze online yogastudio. Ik geloof dat online yoga de toekomst is en ik wil graag ons platform uitbouwen tot een sterke en betrouwbare bron voor alle yogi’s ongeacht hun locatie . Ik wil ons aanbod verbeteren, nieuwe lessen en programma’s creëren en ons bereik vergroten. Ik weet dat dit een uitdagende weg zal zijn, maar ik ben vastberaden om dit doel te bereiken. Online content opzetten is in het begin zeer veel werk. Filmpjes en video’s uitwerken, inspreken, yogaflows filmen, licht en geluid aanpassen,…. Maar als we dan een mooi berichtje krijgen zoals wat ik hieronder ga schrijven bloei ik helemaal open en denk ik oke… we zijn goed bezig.

“Hey Lindsay, ik volgde op vakantie jouw online yoga. Het was heerlijk. Een half uurtje is perfect om in je dag te integreren en als ik mijn ogen dicht deed en jouw stem hoorde zat ik precies in de studio. Super dat je dit doet en het is helemaal zoals je bent. Tot snel voor nog eens een echt live les. 😉 , groetjes, E.D.” (Berichtje volledig overgenomen van een yogi die me dit liet weten.)

Uiteraard ga ik mijn live lessen niet verwaarlozen en zeker mijn yogi’s niet. Live les geven heeft nog steeds een andere dimensie dan online. Dus zolang ik in ons huis hier woon zolang zal ik hier ook lessen geven.

Op persoonlijk vlak heb ik nog wel een weggetje te gaan op het gebied van loslaten. Ik schreef het zonet ook in een post op onze Instagram pagina maar zoals velen weten zijn de voorbije jaren redelijk intens geweest hier. (Niet tussen ons als man en vrouw of in ons gezin maar de situatie die er nog rond hing).  We zijn allebei heel positieve mensen met heel mooie dromen en momenteel eigenlijk een heel mooi leven. Het is nu aan ons om negativiteit uit ons leven te bannen. Want het komt af en toe op ons pad en het is eigenlijk onze kleinste aandacht niet waard. Wij zijn zoveel mooier in hoe we leven en wat we doen. Maar ken je die bordjes in de mensen hun tuintjes met het logo van een hondje dat niet in de voortuin zijn behoefte mag doen. (En dit heb ik proper verwoord;)  “Awel, als je den honderdste hondenpoep uit uwe tuin moet halen kunt ge wel eens een gevoel krijgen van als ik nog ene keer een kakske zien liggen kom ik het in uw brievenbus droppen.” Voila…. Haal uit deze metafoor wat ik bedoel en ik ga nu oefenen op zo een schoon bordje zetten in onze voortuin.

Wat betreft onze verhuisplannen, dat blijft nog even onzeker. We hebben nog veel te beslissen en te organiseren voordat we een definitieve beslissing kunnen nemen. We zitten nu in de twijfel zone van ofwel verkopen we ons huis, kopen we al iets in Spanje zodat we al veel meer daar kunnen gaan wonen en houden we nog een tijdje iets kleiner hier in Belgie maar dan moet onze online studio op volle toeren draaien. Of we behouden ons huis tot we binnen enkele jaren vertrekken en we huren in Spanje iets op lange termijn tot we effectief daar kopen. Of we kopen daar iets klein. Je hoort het…. veeel twijfels nog. 1 ding is zeker. Dat alternerend wonen hier en in Spanje moet er komen binnen het jaar. Hoe bekijken we nog maar dat die plannen er komen is heel zeker.

Waar we ook zeker van zijn is dat we even hard van het leven gaan genieten met ons gezin zoals we de voorbije jaren al gedaan hebben. We zijn een zeer sterk team, ik en Kristof, laat ons maar met dezelfde liefde verder gaan en dan creëren we zotte dingen. Oh ja, lekker eten en drinken, reisjes naar de zee en veel yoga en surfen horen door ook bij.

Kortom, ik zie mezelf over een jaar als een persoon die hard werkt aan haar professionele en persoonlijke doelen, en die zichzelf uitdaagt om te groeien en te evolueren. Ik ben vastberaden om de uitdagingen die op mijn pad komen aan te gaan en te overwinnen, en om mijn innerlijke kracht te blijven ontwikkelen, ongeacht welke richting mijn leven opgaat.

Denk nu ook maar eens een keertje na over die eigen doelstellingen! Het kan soms confronterend zijn en anderzijds ook een eye-opener want jij wil toch ook zelf beslissen waar jou leven naartoe gaat!

Enjoy the ride!

En neem eens een kijkje op onze online Academy he! 😉 Je weet waarom ik het doe. Voor jou en voor mij!

https://www.healyourhealth.be/product-categorie/yoga-video/

Share This

Share this post with your friends!