Zo, zoals beloofd kom ik hier in onze volgende blog even terug op het hele Rainpharma verhaal waar ik vandaag al even over gepost heb op Instagram en Facebook.

Al enkele keren kreeg ik vanaf ik gestart ben met de yogastudio de vraag of ik wou samenwerken met bepaalde merken qua voeding, huidverzorging of aromatherapie. Vele keren ben ik al gaan luisteren en elke keer had ik het gevoel dat het toch niet helemaal juist aanvoelde. Ik heb een heel duidelijk concept in mijn hoofd rond de yogastudio en alles wat ik daarrond doe en dat moet zo blijven. Ik heb er altijd achter gestaan om naast mijn yogalessen iets bij te doen rond het creëren van een gezond en gelukkig leven voor iedereen die hier binnenstapt. Voor mij is dat de cirkel van drie: body, mind en food. Voor body en mind bestaan uiteraard onze yogalessen. Rond food heb ik al bepaalde dingen gedaan maar nooit het gevoel gehad dat ik iemand echt volledig kon helpen. Tot Rainpharma op mijn pad kwam.

Al jaren gebruik ik Rainpharma producten en dat schrijf ik hier nu niet omdat ik ben gestart als Rainpharma voedingscoach maar omdat dat effectief zo is. Jaren terug kocht ik eens een Goed Gevoel magazine waar een Rainpharma box bij zat om uit te testen. Sindsdien was ik verkocht aan de producten voor huidverzorging en ook aan de eiwitsupplementen die ik gebruik om mijn lichaam af en toe eens een reset te geven. Toen was er van de yogastudio en van een samenwerking nog geen sprake.

Maar nu plots kwam er weken geleden een vraag van Rainpharma naar de yogastudio en uiteraard was ik meteen getriggerd om hier iets mee te doen en dan vooral naar voeding toe. Rainpharma is een groot Belgisch en biologisch merk waarvan de productie zo goed als in Belgie zit. Rainpharma heeft ook een bepaalde “look & feel” dat helemaal aansluit bij wie ik ben en dat is zeer belangrijk als je een samenwerking aangaat met een product en of organisatie. Je kan alleen maar doorgeven wat je zelf graag ziet en doet. Afgelopen maandag ben ik dan ook naar Leuven gereden waar Rainpharma me een heeft ondergedompeld in hun geweldige wereld en ik was nog meer verkocht.

Maar wat ga ik dan net doen?

Wel, Rainpharma heeft twee voedingsprogramma’s. Het eerste programma is het “SNP” of Smart Nutrition Project”. Dit programma is een makkelijk programma waardoor je meer energie gaat opdoen (he, mijn stokpaardje), beter gaat slapen, je huid een boost krijgt en je enkele kilootjes kan verliezen. Dit programma kan je volgen om jezelf even een reset te geven of als aanvulling op een reeds redelijk gezonde levensstijl. Dit programma volg je minstens voor 1 week en kan daarna week per week worden verder gezet of je neemt het erbij als je voelt dat lijf en hoofd het nodig hebben.

Als tweede programma heeft Rainpharma het ‘Balance program’ waar ze mensen al meer dan 10 jaar mee begeleiden en prachtige resultaten boeken op vlak van gewichtscontrole, huidverbetering, een sterker lichaam en meer mentale rust. Combineer dat met heerlijke yogalessen en huplaaa… helemaal vertrokken. Dit programma werkt in drie fases: de afslankingsperiode, de verzilveringsperiode en de regel van 2. In elke fase werken we een bepaald traject af door middel van gezonde voeding (KETOGEEN), voedingssupplementen en eiwitshakes. Het mooie aan dit programma is dat je redelijk strikt start in de eerste fase en doorheen de fases werkt naar een gezond gewicht en een gezondere levensstijl om in fase drie terug naar de basis van gezonde voeding te gaan en de eiwitshakes enkel nog een ondersteuning zijn en geen basis meer zoals in fase 1.

Geloof me, ik stond in het begin ook heel weigerachtig tegenover eiwitshakes maar als je jouw lichaam op een gezonde en biologische manier kan ondersteunen waarom niet? De shakes vervangen ook geen volwaardige maaltijden maar zijn hulpmiddelen om naar die gezonde basis terug te keren. Bij Rainpharma zijn de eiwitshakes dus biologisch, zonder kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen en glutenvrij.

De combinatie van de ‘look & feel’ en het eerlijke, Belgische concept dat ik dan nog eens zelf al jaren gebruik maakt dat ik hier wel mijn schouders wil ondersteken. Op termijn kan ik ook nog uitbreiden met als verkooppunt voor alle skincare producten te fungeren alsook voor aromatherapie.

Rainpharma sluit heel mooi aan qua concept aan onze yogastudio en er zijn nog verschillende yogastudio’s die dit aanbod mee integreren in hun onderneming omdat die zachte en nette manier van werken net een prachtige aanvulling kan zijn op yoga en de yogafilosofie.

Spreekt één van bovenstaande programma’s jou wel aan dan neem je gerust eens contact me me op en plannen we een intake gesprekje waarin ik alles van naaldje tot draadje uitleg. Mits de instap en het gebruik van de Rainpharma producten is alle begeleiding en het intake gesprek gratis.

Op deze manier hoop ik om naast de yogalessen nog meer mensen op een andere manier of in combinatie met yoga mag begeleiden naar de gezondste en gelukkigste versie van zichzelf.

Big Love!

Lindsay

Share This

Share this post with your friends!