Yoga challenges

Wil je graag ervaren wat het met je doet om yoga op een dagelijkse manier te integreren in je leven?

Volg elke maand een weekje onze online yoga challenge. Van maandag tot vrijdag gaan we dagelijks van 8u30 tot 9.00u, een half uurtje, live via Zoom om samen yoga te beoefenen.

Is yoga dagelijks beoefenen noodzakelijk?

Yoga dagelijks kortstondig beoefenen kan voor sommigen misschien overweldigend klinken maar het kan je elke dag veel moois bieden. Yoga ‘s morgens beoefenen is voor mezelf een heel mooi moment om je lichaam en geest op te laden voor de rest van de dag.
Vooral ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties zijn elke dag aan te raden. Zo creëer je een moment voor jezelf en ben je in staat de rust te vinden in een drukke dag.
Elke maand hebben we een ander thema om de yoga challenge aan te wijden.

Wat heb je nodig om online yoga te beoefenen?

Je goede intenties
Een yogamatje of zachte ondergrond
Een plaats waar je rustig kan vertoeven
Gemakkelijke kledij
Een kussen of dikke handdoek in de buurt
Een smartphone, tablet, computer of smart-tv om de live les op te volgen

Hoe kan ik me inschrijven voor een online yoga challenge?

Stuur een berichtje via onze contactpagina waarin je jouw naam en de challenge vermeld waaraan je wil deelnemen. Je krijgt dan een mail terug met de instructies voor de online les via zoom te volgen alsook een betalingsuitnodiging.
Na ontvangst van je betaling sturen we je de link door om bij aanvang van de challenge te kunnen inloggen op Zoom en te kunnen deelnemen aan de les.

Wat als ik niet elke dag kan deelnemen?

Dat is geen enkel probleem. De Zoom sessies worden opgenomen zodat je nadien de opnames in je mailbox kan verkrijgen en de challenge kan beoefenen op een moment dat het voor jou wel mogelijk is.

Schrijf in via onze contactpagina en start vandaag!

Vermeld je naam en de challenge waaraan je wil deelnemen en wij zenden je de instructies om deel te kunnen nemen.