Bootcamps Grobbendonk

Hey you!!! Do you need a summerbody? Of gewoon een strak, gezond lijf in elk seizoen van het jaar?
Je bent aan het juiste adres!

Als yogadocent, voedingscoach en verpleegkundige help ik je aan die bikinibody!

Uiteraard zal jij thuis ook wat op je voeding en mindset moeten werken maar ik neem je graag mee 1 x per week in een echte bootcamp van een uurtje op woensdag. Indien we veel vragen krijgen naar 2 x per week bootcamp zullen we dat zeker doen.

Maar wat is een bootcamp net?

Wel, jij wil een strak lijf? Sterke spieren? Een positieve mindset na het sporten? Dat momentje voor jezelf? Een betere conditie? Tijdens een bootcamp werken we 1 uur lang intensief aan jouw fysieke lichaam. Je gaat oefeningen, houdingen en workouts uitvoeren die een impact hebben op vele spieren in jouw lichaam.

Al dit doen we in openlucht! In de tuin van onze yogastudio in Grobbendonk hebben we plaats genoeg om intensief te kunnen sporten en bewegen. Yogalessen zelf kunnen we niet geven in onze tuin maar bootcamps met een goed up-tempo muziekje kan uiteraard wel. Dus iedereen uit Grobbendonk, Vorselaar, Herenthout, Nijlen en nog ver daar buiten allemaal welkom!

Wat heb ik nodig om aan een bootcamp te kunnen deelnemen?

NIETS! Jawel hoor! Jouw positiviteit om jezelf eens te boosten en tot een “next level” te pushen. Wij zorgen voor de plek, het materiaal, de muziek en de happy vibes. Gemakkelijke kledij dat aangepast is aan het weer is wel goed meegenomen.

Je leest het…
Alles onder één dak tijdens onze Heal your Health bootcamps! Een uurtje workouten om het beste uit jezelf te halen. Spierversterkende oefeningen, danceworkouts, HIIT-trainingen en oefeningen om je mentaal terug in de juiste mood te brengen.

Be our guest! We push you to the limit!