Mannekes mannekes, hoe dat ik hier zit… Dat is den hemel voor mij he. Een fel zonneke op men lijf, jazz muziek dat door de boxen klinkt, de palmbomen voor men neus, een zwembad dat vreselijk koud is maar het zicht is prima en ja, een goed glas wijn naast mij. De bar onder ons appartement met een geweldig toffe Catalaanse dame is een prima plek om dit blog te schrijven. En als ik zeg ‘een goed glas wijn’ bedoel ik een goed gevuld glas wijn. Gene zever hier met een bodemke wijn als in België. Als ik nu in België kom en ik vraag ergens een wijntje en ze vullen de bodem van men glas kijk ik altijd rond van; echt? ‘Overgiet uzelf niet he.’ 🙂 Haha…

Eindelijk eens tijd om een blogje te schrijven want amai… deze vakantie was een rollercoaster van drukte en emoties… Dit in combinatie met kinderen die echt een vakantie willen beleven en wij die van appartement naar appartement reden met makelaars, van kantoor naar kantoor voor extra info en ja… er is misschien een prachtig iets uit verder gekomen. Ik vertel er nog niet te veel over want je weet nooit dat het last minute nog afslaat (Spanje is onvoorspelbaar, net als ik)  al is de uitkomst toch al redelijk positief… We hebben al een mini vreugdedansje gedaan op het strand en al stralend naar elkaar staan lachen dus je voelt de vibe he. Daarnaast de vrijheden en de rust in mij als persoon die me hier elke keer weer overvallen. Het is dag en nacht verschil met de omgeving in België. De eerste dagen moest ik letterijk afkicken van die omgeving en aankomen hier.

Maar los van dat alles … Hoe gaan we in België verder binnen enkele dagen? Zoals ik al zei is deze 14 dagen een rollercoaster geweest. Heel veel verschillende emoties zijn op mijn pad gekomen en ik heb ze allemaal omarmd en iets mee gedaan. Het begon met de eerste dagen hier. Ik kreeg plots tijd om te praten met mijn kinderen, om met hen te kleuren, armbanden te maken van schelpen, ruimte in mijn hoofd. Het was een heel vreemd gevoel want ik doe in Belgie heel graag wat ik doe maar ik voelde plots hier dat het wel echt veel was… En dat ik in de week veel om handen heb oke maar dat ik dan ook in het weekend geen enkel moment meer heb is misschien wat veel. En ja, ik weet dat als je op vakantie bent je veel meer tijd hebt voor die belangrijke zaken zoals tijd met familie maar waarom moeten we daar voor wachten tot het vakantie is? Momenten met mijn gezin zijn me te dierbaar om te wachten tot het vakantie is.

Ik heb veel zelfdiscipline, veel energie (te veel soms), veel doorzettingsvermogen, ik ben niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan… Maar… misschien is de uitdaging nu eens om terug tijd te maken. Ik heb ooit een super hectische directiejob gehad zonder persoonlijke tijd en wou nooit terug naar dat leven?  Zonder uiteraard te veel afbreuk te doen aan wat ik doe binnen Heal Your Health heb ik wel nagedacht over mijn/onze werking. Health Your Health is mijn droom die in uitvoering is gegaan enkele jaren geleden en die ga ik uiteraard niet zomaar loslaten maar ik moet het iets anders gaan doen. Onze jongste dochter heeft ook heel wat examens af te leggen komende twee maanden voor de examen commissie in Brussel en ik wil haar optimaal bijstaan en dan komt nog het hele Spanje verhaal dat een nieuwe wending heeft gekregen en gewoon de rust in mijn hoofd dat hier zo fel binnenkwam en dat ik niet helemaal wil loslaten in België.

We hebben samen en ook los van het Spanje verhaal een aantal beslissingen genomen in verband met Heal Your Health… Deze zijn niet drastisch, heel menselijk denk ik en vooral vanuit ons buikgevoel.

  1. Onze Heal Your Health Academy krijgt een nieuwe naam en een nieuwe invulling. Meer daarover in een aparte blog rond onze Spaanse plannen en de Heal Your Health Academy.
  2. Onze Salsa lessen gaan we een andere vorm geven. Dit waren geweldige momenten en ik geef ze zeker niet op maar ik moet het even een ander moment geven en een andere vibe. Ik denk eerder aan een aantal Salsa avonden per maand en dit ook buiten.
  3. De Yogalessen blijven staan zoals ze zijn. Er gaat wel een zomerrooster komen. Is nog niet voor de maand mei.
  4. De individuele behandelingen zijn enkel naar de boost behandelingen Coolifting gezet. Enkel de boosten. Dat geeft uiteindelijk het beste resultaat. Zeker naar de zomer toe! De individuele behandelingen zijn ook in bepaalde dagen gezet zodat je niet meer een ganse week kan boeken.

Met deze zachte beslissingen willen we onze gezin meer ademruimte geven en kan ik nog steeds blijven doen wat ik doe enkel een klein beetje rustiger.

Ik hou van workshops geven dus die blijven zeker ook aanwezig op ons rooster.

De Yin Yoga opleiding die ik geef in mei zal wel de laatste fysieke opleiding zijn dus wil jij erbij zijn schrijf je dan zeker in via deze link. https://www.healyourhealth.be/ons-aanbod/yin-yoga-verdiepingsopleiding/  

Daarna zal deze opleiding een volwaardige opleiding worden in de Heal Your Health Academy. De opendeurdag van de studio gaat op een andere manier verlopen. Daarover binnenkort meer info maar het gaat zijn op 21 juni ipv 28 april. (21 juni is internationale dag van de Yoga)

In juli zullen er geen lessen gegeven worden maar in augustus gaan we een zomerreeks yoga doen. Ook weer heel leuk. Sommige zaken zijn misschien nog wat onduidelijk maar dat komt helemaal goed als je onze socials en de blogs hier volgt. Andere zaken zijn zo klaar als boter. 😉

Zoals je dus leest is het allemaal niet zo ingrijpend maar wel even een klein organisatorisch momentje om mezelf, mijn gezin en de dochter meer ruimte te geven.

Och Lindsay, later heb je tijd genoeg… Neen, sorry. We leven nu en weten niet wat later brengt. Waarom zou ik keuzes die ik nu kan nemen uitstellen naar later. We only live once…

Smile more

Love more

Dance more

Trust more

Eat that good stuff

Drink that shot

Move

Feel

Think positive

Make that choice

Do that thing

Make the dreams come true

Live your life!

Tot maandag in de studio!

Liefs,

Lindsay

 

Share This

Share this post with your friends!