Happy roads with yoga

Volg onze dagdagelijkse levensverhalen die in teken staan van liefde, avontuur, het gezinsleven, reizen en uiteraard hoe we dit combineren met onze yoga filosofie. Hopelijk kunnen we je inspireren, motiveren en laten voelen dat we allemaal surfen op de golven van het leven.

Hoe yoga op mijn pad kwam.

Hoe yoga op mijn pad kwam.

Hey lieve lezers, Met het zonnetje op mijn gezicht en wat later dan verwacht doe ik het verhaal hoe yoga op mijn pad is gekomen. Na het publiceren van onze eerste blog #happyroadswithyoga Kickstart hebben we heel veel fijne en liefdevolle reacties gehad. Waarvoor veel...

read more
#happyroadswithyoga kickstart!

#happyroadswithyoga kickstart!

Jullie inspireren, ik doe het enorm graag! Elke keer als ik die fijne, liefdevolle en begripvolle reacties krijg op mijn story's op Instagram en Facebook krijg ik zo een voldaan en energiek gevoel. Heel erg bedankt daarvoor! Jullie zijn geweldig! En vandaar deze...

read more