Waarom ik het Yoga afslankplan maakte…

Hey lieve lezers van onze #happyroadswithyoga blog!

Vanuit het zonnige (lees bloedhete Spanje) en onder de palmbomen zet ik me nog eens achter de laptop. Schrijven is voor mij niet enkel een manier om me te ontspannen en mijn creativiteit in woorden boven te halen maar ook een manier om jou te inspireren.

Een week geleden lanceerde ik “Het Yoga afslankplan”, een grotere online training ontstaan vanuit de Heal Your Health Yogastudio. We zijn nu een week verder na de lancering en enkele toffe madammen kochten het Yoga afslankplan al aan waarvoor mijn oprechte dank en een diepe buiging want het is een werk waar ontzettend veel uren ingekropen zijn, veel energie, veel liefde en nog meer overtuiging. De training die nu online staat is een launch versie… dat wil zeggen dat we die training aan een kleinere prijs beschikbaar stellen omdat in de eerste weken van een groter project hier en daar wat kinderfoutjes uitkomen. Een typfout, ergens wat slechte belichting bij het inspreken van de presentaties,… of andere weet ik veel welke dingetjes. MAAR: de inhoud van de training is wel degelijk wat ze moet zijn en staat er! Wil jij dus ook het Yoga afslankplan aan die mooie korting alvorens we ze op 21 augustus verhogen van prijs naar de werkelijke waarde neem dan je kans nu nog voor 21 augustus!

Maar naar de essentie van dit blog… waarom maakt een verpleegkundige en yogateacher die gezond eet, sport en heel erg geniet van het leven een afslankplan?

Heel simpel… omdat dit niet altijd zo geweest is! Ik ga in dit blog niet helemaal tot in detail maar in het afslankplan doe ik dat wel en toon ik foto’s van mezelf vroeger als kind en als puber en vertel ik uitgebreid over hoe mijn gewicht zeer veel een reden van onzekerheid en verminderde eigenwaarde is geweest. De training is dus niet gemaakt omdat ik de zoveelste wil zijn die gaat verkondigen hoe je moet afslanken… Ik ben een verpleegkundige, ik heb een cursus voedingsbegeleiding gevolgd een hele tijd terug en heb mijn eigen kennis en ervaring die soms nog meer waardevol is dan een giga training die je leert hoe je anderen kan laten afslanken. Ook verdiep ik me al enkele jaren in hoe mensen eten en leven in de zogenaamde “blue five zones”. De 5 plaatsen op de wereld waar mensen het gezondste zijn, gelukkigste zijn en het langste leven. Die materie fascineert me zo dat die kennis die ik daarover vergaard heb mee heb verweven in het Yoga afslankplan. Heel die combinatie samen zorgde ervoor dat ik een jaar geleden een bepaalde voedings- en mindsetstrategie uitbouwde waar ik mezelf zeer goed bij voelde. Op basis daarvan begeleidde ik een heel aantal mensen in de studio met de toenmalige “Happiness trainingen”. Naarmate die trainingen vorderde merkte ik dat het deeltje afslanken voor de meeste het allerbelangrijkste was maar ik wou er op blijven hameren dat afslanken meer is dan dat…

Er bestaan honderden afslank theorieën en methodes op deze planeet die je allemaal dat ideale droomlijf garanderen… en amper iets van die methodes zorgt ook voor jouw mindset en eigenwaarde. Je mag nog voor de 100ste keer een soepdieet volgen of een hoop shakes gaan drinken… onvoldoende eigenwaarde of een negatieve mindset gaat er op korte of lange termijn voor zorgen dat je niet afslankt of terug aankomt. Een gezond gewicht is een samensmelting van een goede mindset, gezonde keuzes en een evenwicht gevoel van zelfvertrouwen waardoor gezond eten een levensstijl wordt en geen dieet.

In het online “Yoga afslankplan” nam ik dan ook alle thema’s ter harte die voor mij belangrijk zijn om van afslanken geen strijd te maken maar een levensstijl.

Wat houdt deze training net in? Ik vertel het je…

~ 8 gesproken presentaties rond afslanken, voeding, mindset, the blue five,…
~ 8 yogalessen
~ 7 x 7 minutes workouts
~ 2 meditaties
~ 4 volwaardige voedingsschema’s
~ extra recepten (tussendoortjes)
~ toegang tot de Facebookgroep voor iedereen die het afslankplan volgt of gevolgd heeft.
~ Levenslange toegang tot alle lessen en presentaties in het Afslankplan.

Ik ga deze blog afsluiten met een tekst die ik zelf op onze Instagram pagina heb gezet onlangs.

Het geheim om te vervullen waar je hartje het meest naar verlangt is je voeten stevig neerzetten in dat verlangen…

Je voelt de kracht rondom jou die je wegspoelt of doet wankelen maar het verlangen is te groot.

Je steekt je armen de lucht in… je voeten stevig op de juiste plaats, je hart en buikgevoel op dezelfde lijn, je sluit je ogen en voelt de vibratie van je verlangen.

Je voelt het juiste pad… je voelt energie 🌸

Dreamlife under construction… 🌊🏝️☀️👙🐚

Bestel jouw Yoga Afslankplan nu nog met de mooie korting en ga de challenge aan met jezelf om die gezonde levensstijl aan te gaan, af te slanken en je gewoon kei goed in bje lijf te voelen.

Opgepast: het is op eigen risico! Kijk naar mij… Na een tijdje deze levensstijl te leven gaat er wel eens een hoekske af!

                      “CRAZYNESS RULES!”

Big Love!

Adios!

Hasta Luego!

Lindsay

Share This

Share this post with your friends!