Zoals ik al even liet hangen, er komt vernieuwing in onze Heal Your Health Academy… Deze aanpassing komt er omdat ik enerzijds meer ruimte moet maken in mijn persoonlijk leven naar mijn gezin toe en voor mezelf. Anderzijds ook omdat ik online lesgeven en mensen meenemen naar een gezond, beweeglijk en mindfull leven ook via de digitale weg heel fijn om te doen vindt. Als derde reden omdat we eindelijk na jaren binnenkort de ruimte hebben om een deeltje van ons leven al door te brengen in Spanje. Deze drie dingen samen maken dat ik hier een sprankelend idee kreeg om de Academy in een nieuw kleedje te steken. Ik heb geschreven, doorstreept, gebrainstormd, ideeën gezocht en uiteindelijk voor mezelf een mooi globaal idee neergezet waar ik super veel zin in heb om daar aan te beginnen. Plus, ik kan het overal ter wereld doen en ik moet mijn passie voor innerlijke en uiterlijke gezondheid delen met anderen niet loslaten.

Zo noem ik vanaf nu onze online Academy de “BODY & SOUL ACADEMY…. Een online platform voor uiteraard Yogalessen, workshops rond lichaamswerk, meditaties, Yoga trainingen, mindfullnesstrainingen, online groepslessen live en 1 op 1 happiness coachings.

Ik heb er zoveeeel goesting in! Het gaat een nieuwe manier zijn om Heal Your Health ook op locatie levendig te houden en jou te kunnen blijven begeleiden en helpen naar de meest fijne versie van jezelf.

Hoe gaan we dat nu aanpakken? 

Ik ga geregeld blogs blijven schrijven rond bepaalde onderwerpen. De eerste die klaarliggen zijn; Yin Yoga en de meridianen, slaapmeditaties, detox yoga, backbend Yoga, workshop Chakra’s…

We schrijven dus een blog rond dat bepaald onderwerp, we posten op onze social media bepaalde tips en tricks of wat info rond dat onderwerp en dan komt er de betreffende les, workshop of meditatie in de Body & Soul Academy dat je kan aankopen als je merkt dat het wel eens iets voor jouw kan zijn. Als we merken dat we zeer veel opkomst hebben in de Academy kunnen we op termijn ook werken met abonnementen. Dat is nog toekomst muziek. Abonnementen voor bijvoorbeeld een maand, een half jaar of een jaar onbeperkte toegang tot alles in de Body & Soul Academy. Dat bekijken we nog in de toekomst. Eerst deze manier van online ondernemen stevig neerzetten en jou kunnen overtuigen van de voordelen.

Lindsay, heel dat online gedoe is eigenlijk niets voor mij. Ik heb het liever ‘in het echt’. 

Dat begrijp ik zeer goed. Het is een reactie die ik zeer veel hoor. Ik ga jou hier overtuigen dat onze Body & Soul Academy misschien wel iets voor jou kan zijn! Hou u vast aan de takken van de bomen he! 😉

Ik ben zelf ook een mega sociaal persoon, ik praat heel graag met mensen en wil veel mensen kunnen zien, horen en hun energie of emoties kunnen voelen. Maar… punt 1, ik stop nog niet met fysieke lessen geven dus als je fysieke lessen wil, de blijven er nog wel een tijdje zijn. Volledig naar Spanje emigreren gaan we momenteel nog niet doen. Blijf dus inschrijven voor de fysieke yogalessen en workshops!

Punt 2, onze maatschappij is nu éénmaal een deeltje online leven. Denk aan je bankoverschrijvingen, reizen boeken, smartschool voor onze kids, alle online webshops, enz…  Ik ben er ook zeer sterk van overtuigd dat Yoga, mindfullness, lichaamswerk, meditatie online zeker kans tot slagen heeft. We willen allemaal onze levens zo vrij mogelijk leven en beleven. Hoe fijn is het dan als je bijvoordbeeld wat last hebt van onderrugpijn en je kan via onze Body & Soul Academy een aantal lessen kopen rond Yoga voor onderrug pijn dat je thuis op je eigen tempo kan doen en herhalen. Wat je koopt kan je levenslang behouden!

Punt 3, ik ben even enthousiast en levendig in het presenteren van online workshops en lessen dan in het echt. Spreken voor camera is altijd anders maar ik ben niet iemand van de ellendige afwerking van filmpjes en presentaties. Wie al eens iets heeft aangekocht via de Academy weet dat. Het is niet perfect. Kom je naar een les van mij en ik schiet eens in een hoestje of een kriebel, ik val eens over men woorden of ik hoor de hond eens blaffen is dat zo. Volg je online iets van ons, dan is dat net hetzelfde. Het is puur, het is echt, het is ik… Just me… Het enige dat wij aanpassen is het licht want soms filmt de camera te donker en zet Kristof het lichter alsook het geruis op de achtergrond van de autostrade nemen we weg. Als de hond eens komt piepen en niet weggaat durf ik ook wel eens knippen in het filmpje en als de postbode aanbelt tijdens het opnemen en ik sta met hem een kwartiertje te babbelen dan duw ik ook op stop. Stel je voor dat je daarvoor zou betalen. 😉 Het is ik, zoals ik ben, heerlijk imperfect en vanuit buikgevoel en enthousiasme in wat ik breng en doe.

Punt 4, Je mag voor en na ook met me praten hoor. Ik heb enkele dames die zeer veel online kopen en die ik nooit fysiek in de studio zie of amper. Zij sturen me mailtjes, chatberichten, geven feedback, we lachen, delen ideeën, … Als je mekaar dan eens tegenkomt of er komt eens iemand naar de studio lijkt het alsof je elkaar al zo goed kent.

Punt 5, je gaat me op verschillende locaties zien. Het mag niet saai worden. Ik ga lessen en workshops opnemen in België in de studio maar ook op een prachtig stukje natuur buiten in België en evengoed hier in Catalonië op het strand of op een andere locatie hier. 😉 Je duikt letterlijk mee een deeltje in mijn privéleven en dat geeft vertrouwen. De laatste workshop die ik opnam was “De kracht van Volharding”…  (Enkel nog met korting aan te kopen tem zondagnacht 24u) Die workshop was eentje vanuit buikgevoel die ik enkele keren insprak met amper make-up op. Ik voelde me goed, comfortabel, rustig, zat daar goed in men zeteltje en dacht foert… Ze moeten me maar nemen zoals ik ben deze workshop. Ik wil echt blijven.

5 punten om jou te overtuigen om nu of binnenkort eens in onze Body & Soul Academy te kruipen en te voelen waar ik je mee kan helpen of ondersteunen.

Op de website is de naam al aangepast maar er komt nog een tof introductiefilmpje en ook de 1 op 1 happiness coachings gaan nog de nodige tekst en duiding krijgen. De Body & Soul Academy op de website helemaal optimaliseren is voor in Belgie want we hebben hier door ons eigen stekje te zoeken deze vakantie amper tijd gehad.

Welkom dus op de meest echte en pure online Body & Soul studio die er gaat bestaan. Laat je meenemen in de groei naar jouw persoonlijke ontwikkeling op je eigen tijd en in je eigen ruimte. Ik neem je overal mee naartoe en ik kan ook overal mee naartoe met jou! 🙂

Volg ons zeker op Facebook en Instagram en uiteraard blijf ik fysiek ook nog de nodige lessen geven in Belgie hoor!

Ik hoor graag jullie reactie op dit blog en deze voorstelling. Eerste gevoel na het lezen van dit blog en deze uitvoering. Ideeen die ik kan meenemen, tips, adviezen, voorstellen voor yoga of workshops of andere online content dat je graag zou zien verschijnen,…. Laat je horen. Hier als reactie op deze blog, via Facebook of Instagram.

Adios!

Tot snel,

Lindsay

 

Share This

Share this post with your friends!