Happiness moodboards

Geluk, mijn stokpaardje in onze yogastudio en op ons online platform. Want we streven toch allemaal naar een leven vol happiness en energie.

In de onlineopleiding “Het happiness traject” op het platform krijgen de cursisten een opdracht voor het maken van een moodboard. Een moodboard is een visualisatie oefening die je kan doen om jouw ideale, happy leven “zichtbaar” te maken.

Het is bewezen dat de kracht van je gedachten overheersend zijn. Alles is mindset, alles is energie en onze gedachten zijn visualisaties die we zelf creëren.

Wat houdt deze workshop juist in?

Tijdens deze twee uurtjes bekijken we eerst wat theoretisch de kracht van je gedachten. Wat zijn visualisaties en hoe kan je dit integreren in je dagelijks leven. Doe gemakkelijke kledij aan waarin je comfortabel kan bewegen.

Nadien nemen we het heft in eigen handen en maken we ons eigen “happiness moodboard”. Een ietwat creatieve opdracht uit de het happiness traject dat ik graag met jullie allemaal wil delen.

Wat breng ik mee?

De workshop gaat door in onze yogastudio en we plaatsen ons op een yogamatje. Ik heb voldoende matjes ter beschikking maar je bent uiteraard vrij om je eigen matje mee te brengen.

Thee, water en een chocolaatje zijn de ganse workshop ter beschikking.

Wat breng je wel mee?

Persoonlijke foto’s van jouw persoonlijke ‘happy moments’ die je in de toekomst ook nog graag wil zien. (Foto’s die je eventueel dubbel hebt want we gebruiken deze op het moodboard).

Tijdschriften die jouw aanspreken en waar je kan in knippen. Bepaalde visuele accenten die voor jou happiness gevoel zorgen. (Glitters, wol, zand, bepaalde kleuren, quotes,…)