Workshop Hormoonyoga

Workshop Hormoonyoga

37,00

Hormoonyoga kan bijzonder nuttig zijn voor vrouwen die specifieke uitdagingen en symptomen ervaren die verband houden met hormonale onbalans.

SKU: YGW001 Categorie:
Hormoon Yoga is aan te raden voor iedere vrouw in elke leeftijdsfase en specifiek voor vrouwen met hormoon gerelateerde klachten. We spreken dan over ongemakken tijdens de overgang, stemmingswisselingen, kinderwens, tijdens en na de bevalling, menstruatieproblemen, PCOS, slecht slapen,...
Voor wie is deze workshop?

Voor elke vrouw die meer wil leren over hoe ze haar hormonen in balans kan brengen, haar stressniveau kan verlagen en haar algehele welzijn kan verbeteren. 

  1. Regulatie van de Menstruatiecyclus: De workshop biedt specifieke yogahoudingen en ademhalingstechnieken die de hormonale balans kunnen bevorderen en de menstruatiecyclus kunnen reguleren.
  2. Vermindering van PMS-Symptomen: Door middel van ontspanningsoefeningen en hormonale balans kan je verlichting vinden van je PMS-symptomen.
  3. Stressvermindering en Ontspanning: Yoga helpt bij het verminderen van stress en bevordert ontspanning, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en minder vermoeidheid.
  4. Gewichtsbeheersing: Regelmatige yogabeoefening kan helpen bij het behouden van een gezond gewicht door het stimuleren van het metabolisme en het bevorderen van een betere hormonale balans.
  5. Verbetering van het Libido: Door hormonale balans en stressvermindering creëer je een verbetering van het libido en algehele seksuele gezondheid.
  6. Stemmingsregulatie: Yoga kan helpen bij het stabiliseren van stemmingen door het bevorderen van een gezonde hormoonhuishouding en het verbeteren van de geestelijke gezondheid.

In deze online workshop nemen we je mee in een deeltje theorie en een deeltje praktijk. Na aankoop van deze workshop ontvang je van ons een link naar een gesproken presentaties met de theoretische uitleg. Daarnaast zijn er ook 4 praktische yoga filmpjes van elk 20 minuten telkens met yoga oefeningen die betrekking hebben op een specifiek hormoon dat invloed kan hebben op ons hormonaal stelsel.

Geef je "vrouwelijk zijn" meer ruimte.
Veel succes!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.