EFT Tapping 4-daagse

EFT Tapping 4-daagse

44,00

Wil jij graag jouw emotionele blokkades wat wegwerken waardoor je vrijer en met meer stabiliteit, zelfvertrouwen en energie door het leven kan gaan?

Dan kan jij geholpen zijn met de EFT Tapping 4-daagse! Lees de uitgebreide uitleg hieronder.

SKU: YGW005-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Emotional Freedom Technique, oftewel EFT, is een techniek die gebruikt wordt om stress, angsten, fysieke pijn en emotionele problemen te verminderen. Het omvat het zachtjes tikken op specifieke meridiaanpunten op het lichaam terwijl je je concentreert op een specifiek probleem of emotie.

Concreet houdt het in dat je zachtjes met je vingers tegen je huid klopt om de energie in je lichaam te herverdelen. Een soort acupunctuur dus, maar dan zónder de naalden.

Door EFT zou je bewust de manier waarop je hersenen omgaan met emoties of lichamelijke ongemakken (zoals hoofdpijn) kunnen veranderen, blijkt uit onderzoek. Daarbij richt je je op meridiaanpunten. Dit zijn specifieke locaties op het lichaam die in de traditionele Chinese geneeskunde worden gebruikt bij acupunctuur en acupressuur om de stroom van levensenergie te beïnvloeden en zo gezondheidsvoordelen te bevorderen.

Wij gaan 4 dagen lang in deze techniek duiken. 4 dagen lang elke dag 1 uur lang. Jij krijgt van mij een volwaarde video met uitleg en oefeningen en dan kan jij daarna helemaal aan de slag. Uiteraard ben ik via onze socials beschikbaar om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden moesten die er zijn.

Een super interessante 4-daagse opleiding die jouw veel waarde kan geven.

Dit van 22 juli tem 25 juli.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.