Gelaatsverzorgingen 

Natuurlijke Schoonheid en Innerlijke Rust Ontmoeten Elkaar Bij Onze Gelaatsverzorgingen / Behandelingen…

Welkom…

Binnen onze Heal your Health gezondheidsstudio zorgen we niet alleen voor jou door aan de binnenkant van ons lichaam te werken maar we zorgen er ook voor dat je langs de buitenkant gaat stralen. Onze huidherstellende gelaatsverzorgingen / gelaatsbehandelingen zorgen voor een verkwikkende ervaring die je in staat stelt om diepe ontspanning te bereiken terwijl we tegelijkertijd de gezondheid van je huid optimaliseren.

Welzijn is een “inside en outside job”. Zorgen voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen gebeurt dus van binnen naar buiten alsook van buiten naar binnen. Daarom bieden we in onze studio behandelingen ontworpen om schoonheid en innerlijke rust te verenigen.

Onze gelaatsverzorgingen/behandelingen zijn meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Door onze huiselijke sfeer in onze wellnessruimte kan je letterlijk en figuurlijk een beetje thuiskomen bij jezelf en in onze gezondheidsstudio. We werken met uitermate medisch onderbouwde producten die je gelaat verzorgen en/of de huid herstellen. Als verpleegkundige is zorgen voor mensen een tweede natuur en door mijn medische achtergrond en de kennis die ik op heb gedaan in de bijscholing schoonheidszorg kan je met een gerust hart onze studio binnenstappen en ben je in veilige handen.

Ik weet als geen ander dat een sterk lichaam en een positieve mindset de gouden key zijn naar een gezond en gelukkig leven. In de spiegel kunnen zien en de persoon zien staan die je wil zijn in combinatie met een mooi verzorgd uiterlijk is een magische combinatie.

Onze huid is dan ook het grootste orgaan van ons lichaam en ons gelaat steeds zichtbaar voor iedereen. Het is een deeltje van ons voorkomen, onze présance. Zonder dat we ons helemaal hoeven te laten ombouwen kunnen we ook op een natuurlijk manier de huid gaan ondersteunen in het verouderingsproces, bij huidirritatie, bij acné-problemen, couperose, stressreacties op het gelaat, droge huid,…

Voldoende drinken, gezonde voeding, beweging en een goede basis skincare routine vormen de basis van een sterk en gezond lichaam en een positieve mindset.

We hechten tijdens onze gelaatsverzorgingen/behandelingen zeer veel aandacht aan een degelijke gelaatsmassage. Ongeacht welke behandeling dat je laat uitvoeren.

Een gelaatsmassage zorgt niet alleen voor een goede doorbloeding van ons gelaat waardoor de huid meer zuurstof kan opnemen en beter kan gehydrateerd worden. Het zorgt er ook voor dat mits een degelijke reiniging van het gelaat en onder invloed van de massage de huid beter de nodige producten tijdens de behandeling kan opnemen en hun functie kunnen laten doen.

Los van dat zorgen we tijdens de gelaatsmassage ook voor een stimulatie van de Nervus Vagus. De tiende hersenzenuw die zorgt voor een toename in positiviteit en het tot rust komen van lichaam en geest. De stimulatie gebeurt door massage van de zijwaartse nekspieren of musculus sternocleidomastoideus en door de massage van het drukpunt van de nervus vagus achter het oor.

Huidverzorging op Maat: Onze gelaatsverzorgingen / behandelingen zijn niet één maat voor iedereen. Een kleine anamnese op voorhand door middel van een huidanalyse helpt ons de juiste verzorging of behandeling te bepalen.

Uiteraard zorgen we als gezondheidsstudio ook voor een fijne meditatieve Beleving. De ruimte is huiselijk en gezellig, een tasje thee of koffie bij aankomst, een fijn rustgevende aroma in de ruimte en een zacht muziekje zorgen ervoor dat je volledig kan ontspannen terwijl wij je gelaat de nodige zorg geven.

Voor welke behandelingen kan je bij ons terecht?

 

1. Basis Gelaatsverzorging

Geeft een diepe ontspanning en een stralende huid.

Aan de hand van je huidtype én constitutie gebruiken we aangepaste producten en essentiële oliën om zowel je huid maar ook je energetisch lichaam beter in balans te brengen. We starten met een goede reiniging van het gelaat. Nadien verwijderen we de dode huidcellen door exfoliatie. Door een zachte scrub aan te brengen en in te masseren komen de dode huidcelletjes van je gelaat en nemen we de scrub weg door middel van warme handdoeken waarop een gelaatsmassage volgt.

De nodige eindverzorging wordt aangebracht en je huid is goed gehydrateerd en verzorgd. 

2. Anti – Age Facial Treatment

In deze tweede verzorging starten we op dezelfde manier dan wat we hierboven doen maar breiden we de verzorging uit met enkele specifieke anti – aging producten en handelingen. Het doel van deze behandeling is om fijne lijntjes en rimpeltjes te gaan verminderen alsook de huid een liftend effect te geven. Er worden rijkere en aangepaste producten gebruikt alsook een liftend peel-off gelaatsmasker en extra behandeling van de oogcontouren.

 

3. Collageen Facial Treatment 

Ook hier starten we met een basis reiniging en verzorging. In deze behandeling ligt de focus vooral op lijntjes, rimpeltjes, oneffenheden en minder op het typische liftende effect zoals in een anti-aging behandeling. Aangepaste producten die zeer sterk peelen en hydrateren zorgen voor een egalere teint na de behandeling.

4. Hydra Boost Facial Treatment

Deze behandeling legt de focus zeer erg op het hydrateren van de huid. Een goede hydratatie is essentieel voor een gezonde huid, omdat het helpt om de huid soepel, zacht en jeugdig te houden, en het kan ook helpen bij het verminderen van droogheid, schilfering en irritatie. De producten tijdens deze verzorging bevatten vaak ingrediënten zoals hyaluronzuur, glycerine, aloë vera, en andere hydraterende stoffen die helpen om vocht in de huid vast te houden. Onze Hydra+ gelaatsverzorgingslijn is ontworpen om jouw huid een boost van intense vochtigheid te geven, waardoor je teint verfrist en gehydrateerd aanvoelt. Of je nu last hebt van een droge huid, fijne lijntjes wilt verminderen, of gewoon op zoek bent naar die verfrissende gloed, onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om aan al jouw hydratatiebehoeften te voldoen.

5. Acné Behandeling

Tijdens deze laatste verzorging in ons aanbod gaan we specifiek te werk om een acne huid of een sterk geiiriteerde huid te behandelen. Deze behandeling vergt een specifieke aanpak en hiervoor gebruiken we ook de medische onderbouwde producten van de acné verzorgingslijn van ons merk Dermedics.  Dieptereiniging door middel van peeling zodat de poriën open komen en afvalstoffen gaan vrijlaten is een aspect in deze behandeling alsook de massage voor de afvalstoffen goed af te voeren, kleimaskers en een eindverzorging waarmee we de talgproductie wat afremmen.

 

6. Dermaplaning (Extra treatment, kan toegevoegd worden bij een Hydra Boost Treatment of een Anti-aging treatment) 

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen. Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik.

De behandeling gebeurt met een mesje. Het is niet vreemd dat dit de associatie met ‘pijn’ oproept. Maar wees gerust, dermaplaning is zo goed als pijnloos.

Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

 

EXTRA

Handmassage tijdens het inwerken van een gelaatsmasker: €10

Waxen van wenkbrauwen: €5

Verven van wenkbrauwen: €5

Verven van wimpers: €5

Dermaplaning bij Hydra boost of Anti-aging behandeling: €20

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons je begeleiden op je reis naar welzijn en schoonheid.

Kom tot rust, omhels je natuurlijke schoonheid, en ontdek de stralende jij met onze gelaatsverzorgingen / behandelingen.

 

*Je kan een gemaakte afspraak kosteloos annuleren tot 24u voor aanvang van de afspraak. Nadien vragen we een annulatie vergoeding van 25 euro.