CABANA DANCE YOGA ON TOUR

 

 

Cabana dance yoga, de nieuwste revelatie in yoga gecreerd uit onze eigen yogastudio, out of the box” en een granatie op een dosis body positivity, fun, yogaflows, dance en energie! 

Cabana dance yoga, het is mijn stokpaardje als energieke yoga teacher! Zoveel mogelijk mensen meekrijgen op deze yogatrein die vooral staat voor vernieuwing, loskomen van oudere tradities, een mooie dosis body positivity, een yogaworkout en nog wat dancemoves erbovenop! Zeg nu zelf, daar wil jij daar wil jij toch ook bij zijn!

 

 

Met Cabana dance yoga komen we graag tot bij jou!

In onze yogastudio hebben we momenteel 3 groepslessen Cabana dance yoga per week lopen en graag willen we met deze energieke stijl ook onze grenzen verleggen en naar jou toe komen! Heb jij een leuk feest in het vooruitzicht, een personeelsfeest, een evenement, braderij, feestmarkt, een vrijgezellenparty, een zomerbar, …. Alles kan om Cabana dance yoga tot bij jou te brengen. 

Het is mijn missie als yogateacher om met deze Zuiders geïnspireerde yogastijl zoveel mogelijk mensen te inspireren om zich goed in hun lijf te voelen en om die energie door te geven. Energie die vrijkomt tijdens Cabana dance Yoga in combinatie met de yogaflows is zo waardevol voor het lichaam en de geest om zo los te komen van belemmerende gedachten en helemaal jezelf te kunnen zijn. 

Hoe zorg je ervoor dat we met deze badass yogastijl tot bij jou komen? 

Stuur ons een mailtje via info@healyourhealth.be met de nodige info. Aantal personen, locatie, specifieke info, …. en we maken voor jou een op maat gemaakte offerte op. 

Bij akkoord langs beide partijenen worden alle praktische afspraken vastgelegd en zijn we vertrokken om met Cabana dance yoga weer een klein beetje meer van de de wereld te veroveren en deze keer bij jou in de buurt, op je event of andere activiteit. 

#enjoythemovement