HYH BODY COACHING

  Hey lady’s! Voelen jullie onderstaande zinnen soms ook? 
  • Voel jij je soms onzeker over je lichaam?
  • Voelt elk dieet aan als een straf?
  • Herval je elke keer in oude slechte gewoonten?
  • Heb je niet genoeg tijd voor gezond te eten en te sporten?
  • Wil je snel & blijvend resultaat boeken op een gezonde manier?

  Met mijn unieke manier van aanpak (online) heb ik de perfecte mix gevonden tussen gezonde voeding, een sterke mindset, soulwork en voldoende beweging om jou terug een fit lichaam te geven en je terug goed in je vel te voelen!

   

  Ons lichaam!  Het omhulsel waarin we onze ganse leven moeten doorbrengen. Je kan er dus maar best goed voor zorgen! Toch hebben zovelen onder ons een ‘issue’ met dat eigen lichaam… Het is voor een groot deel een maatschappelijk probleem dat wij hebben opgenomen in onze mindset en zoals ik zei, mindset. Dat is probleem twee. 

  Uiteraard zijn er nog heel wat andere redenen dat we ons niet goed voelen in dat lijf; medische oorzaken, erfelijkheid,… Maar veel invloeden komen van rondom ons en daar zijn we niet mee geboren, niet mee getrouwd dus we mogen dat belemmerende factoren om je goed te voelen in ons lijf overboord gaan gooien. 

  Mindset daarentegen, dat kan je oefenen en gezond gaat eten, bewegen, … dat moet je vooral gewoon gaan doen! 

  Is het dan zo gemakkelijk? Afslanken? Wat meer spieropbouw, wat vet verliezen? Een gezonde mindset ontwikkelen?” 

  Neen, niet altijd maar we maken het soms moeilijker dan het is. Afslanken is een 4 – delig proces. 

  1. Mindset

  2. Gezonde voeding

  3. Beweging

  4. Soul work (werken aan die krachtige intenties…)  

  Wij willen jou met ons HyH Bodycoaching programma op weg helpen naar een mindset vol zelfvertrouwen, een portie levensenergie, een gezond lichaam, wat kilootjes afslanken of bij sommigen zelfs erbij laten komen. 

  Goed in je vel, stralend op het strand, geen schroom voor die prachtige bikini aan te trekken, eindelijk dat maatje minder, met plezier gezond staan koken voor jezelf en je gezin of vrienden, …

  Hoe gaan we dat nu juist aanpakken?

  Ben je nieuwsgierig?

  Binnen onze HyH Body Coaching werken we met een proteïne voedingsstijl. Een voedingsstijl die we combineren met de mediterrane keuken. Ook ik persoonlijk ben hier een grote fan van en zou nooit meer anders willen eten. Het voedt mijn lichaam, het vervult mijn energie behoeften en ik blijf er mooi mee op gewicht. Daarnaast helpt het me aan spieropbouw en laat het ongewenste ‘vetjes’ verdwijnen. 

  Ik vertel er meer over: 

  Proteïnen of eiwitten zijn erg belangrijk voor je. Ze zorgen dat je gemakkelijker gewicht verliest, zijn spierherstellend en bloeddrukverlagend. Eiwitten vind je zowel in dierlijke als plantaardige producten terug. Dierlijke eiwitten vind je in vlees, vis, eieren en melkproducten. Maar ook in heel wat andere voedingsmiddelen en dus ook van plantaardige oorsprong. Ik geef nog wat voorbeelden: 

  – kikkererwten, havermout, noten, zalm, Griekse yoghurt, kaas,…

  Proteinerijke voeding gaat er voor zorgen dat we dus snel vet verbranden, maar dat onze spieren toch behouden worden. Dit kan uiteraard ook met behulp van eiwitshakes wat een geconcentreerde bron is van eiwitten en daardoor snellere resultaten gaat geeft. Ook voor mensen die het moeilijk vinden om aan de dagelijkse hoeveelheid eiwitten te komen is dit een mooie oplossing. Daarnaast helpt het voor een sneller verzagend gevoel te bereiken, verminderen van het hongergevoel en extra spieropbouw.

  In onze bodycoaching werken we indien gevraagd ook met de eiwitshakes.

  Daarnaast is het mediteraane voedingspatroon ook een vast waarde in onze bodycoaching. 

  Wat als afvallen niet moeilijk hoeft te zijn?

  Wat zijn de voordelen van deze voedingsstijl? 

  1. Hartgezondheid: Een mediterraan dieet staat bekend om zijn gunstige effecten op de hartgezondheid. Het is rijk aan gezonde onverzadigde vetten, zoals olijfolie en noten, die kunnen helpen bij het verlagen van het LDL-cholesterolgehalte en het verminderen van het risico op hartaandoeningen.

  2. Ontstekingsremmend: De nadruk op verse groenten, fruit, volle granen, vis en gezonde vetten in een mediterraan dieet kan ontstekingen in het lichaam verminderen, wat kan bijdragen aan een lager risico op chronische ziekten zoals hartziekten, diabetes type 2 en bepaalde vormen van kanker.

  3. Gewichtsbeheersing: Een mediterraan dieet kan helpen bij het handhaven van een gezond gewicht of bij het afvallen vanwege de focus op voedzame, vezelrijke voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, peulvruchten en volle granen, in combinatie met matige hoeveelheden gezonde vetten en eiwitten.

  4. Verhoogde inname van antioxidanten: Het dieet bevat veel voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, zoals fruit, groenten, kruiden, noten en olijfolie. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en kunnen het verouderingsproces vertragen en het risico op chronische ziekten verminderen.

  5. Verbeterde hersengezondheid: Sommige studies suggereren dat een mediterraan dieet kan bijdragen aan een betere cognitieve functie en een lager risico op cognitieve achteruitgang en neurodegeneratieve aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer.

  6. Verbeterde spijsvertering: Het dieet is over het algemeen vezelrijk dankzij de consumptie van fruit, groenten en volle granen, wat de spijsvertering ten goede komt en kan helpen bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen zoals constipatie.

  7. Verbeterde levenskwaliteit: Naast de fysieke voordelen kan een mediterrane voedingsstijl ook bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn en tevredenheid, omdat het genieten van voedsel, gezamenlijke maaltijden en sociale interactie vaak belangrijke aspecten zijn van deze eetgewoonten.

   

  Binnen Heal Your Health steken we onze schouders dus niet alleen onder jouw persoonlijke ontwikkeling maar ook onder jouw voedingspatroon. Of het nu gaat om afslanken, zelfs bijkomen, een gezond patroon neerzetten, spiermassa opbouwen en vetmassa afbouwen… Met dit proteïne – mediterrane voedingspatroon heb je de juiste tools in handen en wij begeleiden je met heel veel enthousiasme. 

  Vol passie naar 100% goed in je vel!  

  We leggen je graag uit hoe we te werk gaan: 

  Bij Heal Your Health zijn we ervan overtuigd dat het anno 2024 niet meer nodig is om wekelijks fysiek tegenover elkaar te zitten. We weten dat het soms al druk genoeg kan zijn en dat niet iedereen bij ons in de buurt woont, dus daarom hebben we dit super fijne traject online aan.

   

  Ik geloof dat je dankzij dit programma eindelijk zult afvallen, je beter zult voelen en je zelfvertrouwen zult vergroten, zodat je je eindelijk goed in je vel kunt voelen en kunt dragen wat je maar wilt.

  Bij de start van jouw persoonlijk online traject, beginnen we met een GRATIS online intakegesprek.

  Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie over de vier pijlers waar we mee aan de slag gaan. (Voeding, mindset, soulwork, beweging) , de producten die je kan gebruiken en stellen we op basis van jouw doelen ons body coaching traject aan je voor.

  Dit afslankprogramma dat meer is dan enkel afslanken, gieten we in een begeleiding van 1 maand. (1 op 1 coaching, voedingsschema’s, bewegingsfilmpjes, mindsetcoaching,…)  Daarna kan je gerust opvolgsessies aanvragen en je blijft in onze Facebookgroep indien gewenst waar je nog zoveel inspiratie kan uithalen dat je nodig hebt. 

  Wil jij graag zo een GRATIS intake gesprek om deze Body Coaching eventueel te volgen? De prijzen te kennen, je vragen te stellen, je doelstellingen al eens kort weer te geven? 

  Dat kan! 

  Mail ons op info@healyourhealth.be en we plannen zo snel als mogelijk een momentje! 

  Verlies gewicht en voel je zelfzeker in jouw favoriete outfits deze zomer.