Honing Lichaamspakking 

(Afslanken – anti cellulitis) 

Droom jij ook van een stevig, mooi en goed verzorgd lichaam? Wist je dat een lichaamspakking je hierbij kan ondersteunen?

Maak kennis met onze Biologische honing lichaamspakkings… 

Deze rustgevende, afslankende, huid verstevigende en anti-cellulitis behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren. 

Wat is mag je verwachten tijdens een lichaamspakking in onze Heal Your Health Gezondheidsstudio?

In de eerste fase gaan we vanaf de knieën tot onder de borsten het lichaam reinigen en een lichaamsscrub aanbrengen die goed ingemasseerd wordt wat op zijn beurt ook wat inwerkt op de lymfebanen en dus al een eerste drainerende werking heeft. Indien gewenst kunnen de bovenarmen ook meegnomen worden in de lichaamspakking. 

De scrub wordt nadien afgespoeld met lauw water waarna de honing pakking wordt aangebracht. 

“Waarom werken wij met Honing pakkings? 

Honing, gemaakt door bijen uit nectar van bloemen, bevat diverse enzymen, suikers, mineralen en sporenelementen. Deze hebben een voedende waarde voor de huid. Daarnaast bevat honing veel milde zuren, die ook van nature in het lichaam voorkomen. Omdat de pH-waarde van de huid lichtzuur is, kan honing bijdragen tot versterking van de “zuurtebeschermingslaag” van de huid.

Deze pakking heeft als doel om het lichaam te ontgiften, te hydrateren en te verzachten. Honing houdt het vocht vast en haar bestanddelen voeden de huid. Het verfrist en de huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Het kalmeert de huid en bovendien heeft het een antibacteriële werking. Na de behandeling is de huid glad, sterk en zacht, wordt de elasticiteit verhoogt, rimpels voorkomen en verminderd het zichtbaar cellulitis. 

De lichaamspakking herstelt de balans in het lichaam en reinigt de huid maar kan ook hoofdpijn bestrijden, allergische reacties en eczeem.” 

De Honing pakking wordt ook ingemasseerd maar is een dikkere substantie die verdeeld wordt over het lichaam. Na de massage en verdelen van het product worden de zones ingepakt met speciale lichaamspakkingsfolie en wordt er een warm dekentje over je heen gelegd. Je kan 20 minuutjes genieten van een tasje thee. Even rusten, genieten, ontspannen of een boekje lezen. 

Na 20 minuten wordt het overtollige van de honingpakking weggehaald en de laatste restanten verder ingemasseerd. Je krijgt nog een zachte eindverzorging over je huid en je bent klaar om te “shinen” met een goed verzorgd lichaam dat wat strakker staat dan voor de behandeling. 

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor een optimaal resultaat? 

Na 1 behandeling ga je meteen al een resultaat zien in de stevigheid en gezondheid van je huid. Ben je echt actief bezig met afslanken? Dat wil zeggen; gezonde voeding, beweging en mindset, is een tweewekelijkse behandeling zeker aangewezen. Wil je regelmatig je lichaam een boostje geven nadien kan je kiezen voor een maandelijkse of tweemaandelijkse behandeling. Alles is afhankelijk van hoe sterk je bezig bent met je lichaam. 

Wat heb je nodig als je een afspraak hebt gemaakt voor een lichaamspakking in onze studio? 

– Een positieve mindset of de wil om naar het positieve te groeien. 

– Doe niet je allerbeste kledij aan. De pakkings laten geen sporen na op kledij maar zij kunnen wel in aanraking komen met het product. 

– Een uurtje tijd 

Voor al de rest zorgen wij! 

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons je begeleiden op je reis naar welzijn, ontspanning, schoonheid, … 

*Je kan een gemaakte afspraak kosteloos annuleren tot 24u voor aanvang van de afspraak. Nadien vragen we een annulatie vergoeding van 25 euro