Voor wie ons nog niet zo lang volgt? Yes, wij hebben de plannen om binnen enkele jaren naar het prachtige Catalonië te trekken. In de allereerste blog van #roadtothedream leggen we al onze plannen op tafel en met deze blog is het de bedoeling dat we jullie meenemen in ons avontuur en hopelijk inspireren om ook dromen om te zetten in plannen en ze effectief te gaan uitvoeren. Deze blog heeft eventjes stil gelegen met het vele werk rond onze yogastudio maar de plannen zijn niet opgeborgen of weet ik veel wat. Ze gaan wel degelijk door! 😉

In de vorige blogs schreef ik termijnen wanneer we zouden vertrekken maar daar hebben we nu even de rust in bewaard. Onze twee dochters hebben ons hier nog even nodig maar dat wil niet zeggen dat we ondertussen niet kunnen verder plannen en werken naar onze bestemming. We denken er momenteel aan om toch al te zorgen binnen een kortere tijd dan de effectieve vertrekdatum een tweede verblijf te realiseren daar zodat we toch al een gedeeld leven hier en daar hebben tot we effectief het fiat hebben van de dochters om te vertrekken. Met een tweede verblijf waar we veel met hen naartoe kunnen krijgen we ze misschien ook effectief mee. Stel je voor! Dat zou pas een droom zijn! 😉

En wat missen we het! Dat prachtige, ruwe dorpje in die baai. Waarschijnlijk ook omdat het hier zo een slecht weer is maar die omgeving, mentaliteit, die rust en natuur, de zee en het strand, die geur,… Haha ja de geur. In de omgeving van l’Estartit zijn heel veel natuurgebieden met pijnbomen. Prachtige dennen die een typische geur hebben. Elke keer ik daar aankom adem ik eens heel goed in en weet ik van ja, we zijn thuis. I love it!

Met Pasen zijn we terug weg voor bijna 14 dagen samen met de kinderen. We huren dan een super schoon appartement op de berg waardoor we een prachtig uitzicht op de baai hebben. De meisjes gaan dus mee en dat wil zeggen dat we ook moeten gaan shoppen en Barcelona bezoeken. 😉 Verder hopen we daar een heerlijke periode te kunnen doorbrengen. Misschien geef ik er wel eens een live yogalesje of neem ik er een online filmpje op. Kristof kan zich uitleven op het water met alle surfbordjes en we nemen voor de eerste keer onze hond mee. Hoe we dat gaan doen is nog de vraag. 2 volwassenen, 2 kinderen, een labrador, surfgerief en alle spullen! De dakkoffer zal van pas komen. We kunnen weer even thuiskomen dan.

We zullen daar ons licht ook eens gaan opsteken voor het tweede verblijf idee want dat zo in ons hoofd nu. Ondertussen zijn we via de sociale media al wel wat connecties aan het leggen met mensen daar. Al is het maar wat foto’s van de omgeving daar liken van elkaar of uitwisselen. Ook met de lokale yogastudio’s maken we connectie en doen we al eens een Instagram babbeltje. Super fijn om al wat mensen te leren “kennen”. Met Pasen ga ik er zelf ook eens een les volgen. Ik ben heel nieuwsgierig naar de manier van lesgeven.

En om dan nog wat idyllischer te worden, als ik en Kristof 5 jaar getrouwd zijn en dat is in 2026 haha willen we in het kleine, witte, prachtige kerkje onze huwelsgeloften hernieuwen. Niet dat het dan al nodig is om te hernieuwen maar eerder symbolisch om ook daar “gehuwd” te zijn. Tegen die tijd hopen we toch ook om meer daar te zijn dan in België.

Ondertussen weten we wat doen natuurlijk hier want zulke plannen komen ze niet in onze schoot werpen. Daar moeten voor werken en rond werken. Gelukkig doe ik dan ook een geweldige job in de tijd dat ik hier nog in België ben zodat het allemaal heel fijn en zelfs geweldig aanvoelt!

Leven en je dromen realiseren! Het geeft me zoveel energie om elke dag het beste van mezelf te geven en het geeft ons als koppel zoveel energie om een leven te leven en verder te creëren dat we allebei al heel ons leven droomden en dat we samen zo duidelijk zien.

Zo schoooon he… 😉

Voila, een korte update, weinig heel veel nieuwe dingen maar ik neem nu terug de tijd om regelmatig hier te terug te komen en je te laten meesurfen op onze road to the dream!

 

Share This

Share this post with your friends!