0468 07 18 35 info@healyourhealth.be
Home
logo-heal-your-health

We take care of your inner body!

medisch onderbouwd

Medisch onderbouwd

Happiness Training

Met onze Heal your Health Happiness training stap je in een traject van 8 sessies waarbij we werken rond het streven naar jouw doelstellingen.

We doen dit op vlak van voeding, beweging en mindfulness. We coachen je tijdens de persoonlijke contactmomenten maar ook als je thuis aan de slag gaat. Hiervoor zorgen we dat je alle tools in huis hebt om er zonder zorgen aan te beginen. Dit met o.a. voedingsschema’s, persoonlijke begeleiding tijdens de week, bewegingstips, en nog veel meer.

Samen op weg naar de beste versie van jezelf!

Yoga for Surfers

Yoga en surfen, yin en yang, twee handen op 1 buik. Ben jij een wind-, golf- of kitesurfer dan kunnen yogalessen je helpen om beter en langer te surfen, om sneller te herstellen van spierpijnen, om je algemene conditie te verbeteren, preventief te werken met je lichaam, je longinhoud te vergroten, meer mentale rust en het verbeteren van je lichaamshouding.
Klinkt dat al geweldig? Lees dan verder.

Welkom

Heal your Health, een korte maar zo betekenisvolle boodschap. Yoga, stress & rust coaching en gezond eten helpen je aan een optimale levenskwaliteit, juiste keuzes maken, minder stress en meer rust in onze levens.  

In een prestatiegerichte maatschappij waarin een burn out geen onbekend begrip meer is bezwijken zovelen onder ons aan de prestatiedruk. Hier komt onze stress & rust coaching goed van pas.

Door overdadig consumptiegedrag eten we onszelf soms letterlijk ziek. Heel veel welvaartziekten zijn het gevolg van foute voedingskeuzes. Voeding heeft als doel ons lichaam te “voeden” niet om ons lichaam te belasten met chemische zaken die ons lichaam na verloop van tijd uitputten. Gezond maar lekker eten is de oplossing. Wij kunnen u begeleiden om deze “way of life”, geen dieet bij jezelf toe te passen.

We hebben maar 1 lichaam en we weten soms pas hoe waardevol het is als ons in de steek laat. Als onze gezondheid het laat afweten. Waarom wachten we op die momenten om dat besef tot ons te laten komen? Willen we niet allemaal verder op ons levenspad met een gezond, sterk, fysiek en mentaal lichaam? En beseffen we wel hoeveel invloed onze mentale gezondheid heeft op ons functioneren?  

Waarom staan we op ‘s ochtends? Wat is de reden dat we hier op deze wereld rondlopen?  Waar worden we nu ECHT gelukkig van? En is die reden ook ECHT aanwezig in ons leven nu? Of willen we eigenlijk een andere invulling geven aan het leven, transformeren naar die persoon die we echt zijn. Die diep in onszelf zit maar omwille van 100 andere redenen niet naar boven durft komen. Of zit ons leven wel goed maar weten we niet hoe we moeten omgaan met bepaalde gevoelens, angsten, eigenschappen?

Happiness training

Met onze Heal your Health Happiness training stap je in een traject van 8 sessies waarbij we werken rond het streven naar jouw doelstellingen.

We doen dit op vlak van voeding, beweging en mindfulness. We coachen je tijdens de persoonlijke contactmomenten maar ook als je thuis aan de slag gaat. Hiervoor zorgen we dat je alle tools in huis hebt om er zonder zorgen aan te beginen. Dit met o.a. voedingsschema's, persoonlijke begeleiding tijdens de week, bewegingstips, en nog veel meer.

Samen op weg naar de beste versie van jezelf!

Stress & Rust coaching

Te veel stress en te weinig rust in onze levens. De meest gestelde vraag die we krijgen. Hoe zorg ik ervoor dat ik rust vind in mijn hoofd en kan omgaan met stressvolle situaties. Jammer genoeg een “probleem” dat we niet zo snel uit onze samenleving zullen krijgen. Maar hoe we er zelf als persoon mee kunnen omgaan dat is iets wat we wel zelf in handen hebben.

Hatha yoga

Hatha flow Yoga

Hatha yoga is een zachtere yogastijl die voornamelijk bestaat uit statische asana’s (houdingen) die inwerken op onze mentale gevoelens.

Morningflow Yoga

Morningflow yoga is een zachte, eenvoudige yogastijl die is voortgevloeid uit de basis hatha yoga en lichaam en geest een deugdoende ontspanning geeft.

Kinderyoga

Mindfulness training

Mindfulness draagt bij tot een gelukkiger leven. Je leert bewuste keuzes maken die jouw welzijn bevorderen. Op de manier kan je meer genieten van je omgeving maar vooral meer genieten van jezelf. Wekelijks kan je bij ons terecht voor een uurtje mindfulness training waarbij we telkens een thema aansnijden dat invloed heeft op ons allemaal en hoe we hier sterker kunnen instaan.

HAPPINESS@work

Heeft u als leidinggevende oog voor het mentale aspect van uw werknemers en wil je die mentale gezondheid nog wat meer in toelichten kan u kiezen voor een sessie Office Yoga.

yin yoga

Yin Yoga

Yin is een zachte, langzame vorm van yoga waarbij we ons langer in één dezelfde pose zetten om spanningen en stress los te maken en ons vrijer in ons lichaam te voelen.

Hatha yoga

BBB Yoga workout

Een BBB yoga workout. Een vleugje Yoga, een stevige workout voor de borst, buik en billen en een ontspannende afsluiting. Een ideale workout om je dinsdag vol energie te starten.

Kinderyoga

Kinderyoga / Tieneryoga

Om onze kinderen even afstand te laten nemen van de alledaagse en steeds aanwezige prikkels bieden we kinderyoga aan. Een uurtje fysieke inspanning en mentale ontspanning in groepsverband of privé zorgen ervoor dat onze kinderen even “afkicken” van de drukte van het alledaagse leven zoals bijvoorbeeld “sociale media”.

Even terug naar de basis om daarna sterker in het kinderleven te staan!

Blijf op de hoogte en schrijf in op onze nieuwsbrief