0468 07 18 35 info@healyourhealth.be
Home
logo-heal-your-health

We take care of your inner body!

medisch onderbouwd

Medisch onderbouwd

Jongerenbegeleiding

De invloed van sociale media, de huidige pandemie en groepsdruk zorgen bij veel jongeren voor onrust in hun lichaam en geest. In onze lessen kinder en tieneryoga merken we dit ook op dat jongeren nood hebben aan praten, luisteren en zich te kunnen ontplooien zoals ze zelf zijn en voelen.
Via onze yogastudio en met onze expertise willen we bijdragen aan de mentale gezondheid van onze jeugd.

Yoga retreat

Kom meegenieten, een ganse dag in het teken van verbinden. Vooral verbinden met jezelf maar ook met de yogi’s naast je.
We dompelen je een ganse dag onder in Yin Yoga, meditatie, outdoor feelings, hathaflow yoga en ontspanningsoefeningen.

Welkom

Heal your Health, een korte maar zo betekenisvolle boodschap. Yoga, stress & rust coaching en gezond eten helpen je aan een optimale levenskwaliteit, juiste keuzes maken, minder stress en meer rust in onze levens.  

In een prestatiegerichte maatschappij waarin een burn out geen onbekend begrip meer is bezwijken zovelen onder ons aan de prestatiedruk. Hier komt onze stress & rust coaching goed van pas.

Door overdadig consumptiegedrag eten we onszelf soms letterlijk ziek. Heel veel welvaartziekten zijn het gevolg van foute voedingskeuzes. Voeding heeft als doel ons lichaam te “voeden” niet om ons lichaam te belasten met chemische zaken die ons lichaam na verloop van tijd uitputten. Gezond maar lekker eten is de oplossing. Wij kunnen u begeleiden om deze “way of life”, geen dieet bij jezelf toe te passen.

We hebben maar 1 lichaam en we weten soms pas hoe waardevol het is als ons in de steek laat. Als onze gezondheid het laat afweten. Waarom wachten we op die momenten om dat besef tot ons te laten komen? Willen we niet allemaal verder op ons levenspad met een gezond, sterk, fysiek en mentaal lichaam? En beseffen we wel hoeveel invloed onze mentale gezondheid heeft op ons functioneren?  

Waarom staan we op ‘s ochtends? Wat is de reden dat we hier op deze wereld rondlopen?  Waar worden we nu ECHT gelukkig van? En is die reden ook ECHT aanwezig in ons leven nu? Of willen we eigenlijk een andere invulling geven aan het leven, transformeren naar die persoon die we echt zijn. Die diep in onszelf zit maar omwille van 100 andere redenen niet naar boven durft komen. Of zit ons leven wel goed maar weten we niet hoe we moeten omgaan met bepaalde gevoelens, angsten, eigenschappen?

Yoga Therapie

Met Yogatherapie helpen we je terug in balans te komen en de natuurlijke geneeskracht van het lichaam te herstellen. We gaan zoeken naar de diepere oorzaken van jouw klachten en proberen alles systemen terug in balans te zetten zodat je het leven een nieuwe bruisende start kan geven.

Personal training

Met onze Heal your Health personal training stap je in een traject van 6 weken waarbij we 1 x per week anderhalf uur werken rond het streven naar jouw doelstellingen.
We doen dit op vlak van voeding, beweging en mindfulness. We coachen je tijdens de persoonlijke contactmomenten maar ook als je thuis aan de slag gaat.
Samen op weg naar de beste versie van jezelf!

Stress & Rust coaching

Te veel stress en te weinig rust in onze levens. De meest gestelde vraag die we krijgen. Hoe zorg ik ervoor dat ik rust vind in mijn hoofd en kan omgaan met stressvolle situaties. Jammer genoeg een “probleem” dat we niet zo snel uit onze samenleving zullen krijgen. Maar hoe we er zelf als persoon mee kunnen omgaan dat is iets wat we wel zelf in handen hebben.

Voedingsbegeleiding

Ons lichaam moet gevoed worden op de juiste manier om op zoveel mogelijk vlakken optimaal te functioneren.

Juiste voeding is ons medicijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Wij gaan voor Mediterraans gezond eten.

Hatha yoga

Hatha flow Yoga

Hatha yoga is een zachtere yogastijl die voornamelijk bestaat uit statische asana’s (houdingen) die inwerken op onze mentale gevoelens.

Morningflow Yoga

Morningflow yoga is een zachte, eenvoudige yogastijl die is voortgevloeid uit de basis hatha yoga en lichaam en geest een deugdoende ontspanning geeft.
Kinderyoga

Mindfulness training

Mindfulness draagt bij tot een gelukkiger leven. Je leert bewuste keuzes maken die jouw welzijn bevorderen. Op de manier kan je meer genieten van je omgeving maar vooral meer genieten van jezelf. Wekelijks kan je bij ons terecht voor een uurtje mindfulness training waarbij we telkens een thema aansnijden dat invloed heeft op ons allemaal en hoe we hier sterker kunnen instaan.

YOGA@home

Nood aan een yogamomentje bij jouw thuis? In je eigen omgeving. Voor jou alleen of met partner, vriend of vriendin? Uiteraard bent u altijd welkom in onze studio maar wij kunnen ook naar u thuis komen. Klik hier voor meer info.
yin yoga

Yin Yoga

Yin is een zachte, langzame vorm van yoga waarbij we ons langer in één dezelfde pose zetten om spanningen en stress los te maken en ons vrijer in ons lichaam te voelen.
Hatha yoga

BBB Yoga workout

Een BBB yoga workout. Een vleugje Yoga, een stevige workout voor de borst, buik en billen en een ontspannende afsluiting. Een ideale workout om je dinsdag vol energie te starten.

Kinderyoga

Kinderyoga / Tieneryoga

Om onze kinderen even afstand te laten nemen van de alledaagse en steeds aanwezige prikkels bieden we kinderyoga aan. Een uurtje fysieke inspanning en mentale ontspanning in groepsverband of privé zorgen ervoor dat onze kinderen even “afkicken” van de drukte van het alledaagse leven zoals bijvoorbeeld “sociale media”.

Even terug naar de basis om daarna sterker in het kinderleven te staan!

HAPPINESS@work

Heeft u als leidinggevende oog voor het mentale aspect van uw werknemers en wil je die mentale gezondheid nog wat meer in toelichten kan u kiezen voor een sessie Office Yoga.

Blijf op de hoogte en schrijf in op onze nieuwsbrief

Check ons blog !

Via deze pagina kan u volgen hoe we onze mind, body en spirit gezond houden. Volg ons ook op de facebook en instagram pagina.