Home
logo-heal-your-health

We take care of your inner body!

Medisch onderbouwd

Welkom

Heal your Health, een korte maar zo betekenisvolle boodschap. Welkom op onze homepage. 

Yoga, meditatie, lifecoaching en gezonde voeding kunnen bijdragen aan een optimale levenskwaliteit, juiste keuzes maken, minder stress en meer rust in onze levens.  

In een prestatiegerichte maatschappij waarin een burn out geen onbekend begrip meer is bezwijken zovelen onder ons aan de prestatiedruk.  

Door overdadig consumptiegedrag eten we onszelf soms letterlijk ziek. Heel veel welvaartziekten zijn het gevolg van foute voedingskeuzes. Voeding heeft als doel ons lichaam te “voeden” niet om ons lichaam te belasten met chemische zaken die ons lichaam na verloop van tijd uitputten.  

We hebben maar 1 lichaam en we weten soms pas hoe waardevol het is als ons in de steek laat. Als onze gezondheid het laat afweten. Waarom wachten we op die momenten om dat besef tot ons te laten komen? Willen we niet allemaal verder op ons levenspad met een gezond, sterk, fysiek en mentaal lichaam? En beseffen we wel hoeveel invloed onze mentale gezondheid heeft op ons functioneren?  

Waarom staan we op ‘s ochtends? Wat is de reden dat we hier op deze wereld rondlopen?  Waar worden we nu ECHT gelukkig van? En is die reden ook ECHT aanwezig in ons leven nu? Of willen we eigenlijk een andere invulling geven aan het leven, transformeren naar die persoon die we echt zijn. Die diep in onszelf zit maar omwille van 100 andere redenen niet naar boven durft komen. Of zit ons leven wel goed maar weten we niet hoe we moeten omgaan met bepaalde gevoelens, angsten, eigenschappen?

Voedingscoach

Ons lichaam moet gevoed worden op de juiste manier om op zoveel mogelijk vlakken optimaal te functioneren.

Juiste voeding is ons medicijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stress & Rust coaching

Te veel stress en te weinig rust in onze levens. De meest gestelde vraag die we krijgen. Hoe zorg ik ervoor dat ik rust vind in mijn hoofd en kan omgaan met stressvolle situaties. Jammer genoeg een “probleem” dat we niet zo snel uit onze samenleving zullen krijgen. Maar hoe we er zelf als persoon mee kunnen omgaan dat is iets wat we wel zelf in handen hebben.

Hatha yoga

Hatha flow Yoga

Hatha yoga is een zachtere yogastijl die voornamelijk bestaat uit statische asana’s (houdingen) die inwerken op onze mentale gevoelens.

Heal your Health Dance

Danslessen voor kids en tieners in het Heal your Health concept.

Leuke choreografieën voor kids en tieners van 8 tot en met 15 jaar waarin elk kind zichzelf mag zijn. Waarin samen bewegen, lachen en zich goed voelen in je eigen lichaam het belangrijkste zijn.

Yin Yoga

Yin is een zachte, langzame vorm van yoga waarbij we ons langer in één dezelfde pose zetten om spanningen en stress los te maken en ons vrijer in ons lichaam te voelen.

 

Privélessen Yoga

Heeft u om bepaalde redenen nood aan yoga dat zorgt voor innerlijke rust en veerkracht, aan fysieke inspanning maar niet in een groepsles, bieden we privelessen aan.  

Dit kan 1 op 1 of tot een maximum van 3 personen per sessie.

Easy & Gentle Yoga

Easy en Gentle yoga is een zachte, eenvoudige yogastijl die is voortgevloeid uit de basis hatha yoga en lichaam en geest een deugdoende ontspanning geeft.

HAPPINESS@work

Heeft u als leidinggevende oog voor het mentale aspect van uw werknemers en wil je die mentale gezondheid nog wat meer in toelichten kan u kiezen voor een sessie Office Yoga.

Kinderyoga

Kinderyoga

Om onze kinderen even afstand te laten nemen van de alledaagse en steeds aanwezige prikkels bieden we kinderyoga aan. Een uurtje fysieke inspanning en mentale ontspanning in groepsverband of privé zorgen ervoor dat onze kinderen even “afkicken” van de drukte van het alledaagse leven zoals bijvoorbeeld “sociale media”.

Even terug naar de basis om daarna sterker in het kinderleven te staan

Blijf op de hoogte en schrijf in op onze nieuwsbrief

My road to Happiness

Ondertussen ben ik 34 jaar en mijn levenspad zit in volle ontwikkeling en daar ben ik nu zeer dankbaar voor. Op een dag beslist het universum om alle grond onder je voeten weg te halen. Welk aandeel je daar zelf al dan niet in hebt, maakt op dat moment niet meer uit. Het feit is dat je ervoor staat.  

Een zeer fijne docente tijdens mijn opleiding verpleegkunde heeft me eens gezegd “Lindsay, soms moet je door een heel groot dal om op een fantastische berg te komen.” Nooit ben ik die uitspraak vergeten.  

Toen ik voor dat grote dal stond zei mijn mental coach me : “je moet niet denken dat je niets meer hebt maar je moet denken van hey, ik krijg de kans om mijn leven nu zo in te vullen dat het echt is wat ik wil, hoe ik het aanvoel, wie er in mijn leven stapt en wie niet, wat ik ermee ga doen,…. Neem die kans, begin opnieuw, alles ligt voor je open,….”  

Eens je tot dat inzicht bent gekomen, ligt de wereld inderdaad voor je open.  

Ondertussen ben ik een heel gelukkige mama van 2 stralende opgroeiende dochters, ben ik de vrouw van een heerlijke, liefdevolle man en soulmate en lacht het leven ons toe. Het is aan ons om eruit te halen wat erin zit.  

Yoga, meditatie en mental coaching zijn op mijn pad zeer belangrijk geweest en nog steeds. Al enkele jaren verdiep ik me in de wereld van Yoga en mindfulness maar nu is het tijd dat ik met mijn bagage en expertise anderen door deze transformatie kan helpen.  

Wandel door onze website, bekijk ons aanbod en neem mee op jouw pad wat je nodig hebt. Maak ruimte in je lichaam en geest, pak op wat je toekomt en laat los wat je niet meer nodig hebt.


                                  Heal your Health, 

                    Namasté 

                   Lindsay  

Check ons blog !

Via deze pagina kan u volgen hoe we onze mind, body en spirit gezond houden. Volg ons ook op de facebook en instagram pagina.