Zen in Beeld

Kinderyoga

Onze kinderen moeten in onze de huidige maatschappij heel wat presteren. Ben ik goed genoeg op school? Vinden mijn vriendjes en vriendinnetjes mijn leuk? Ben ik populair genoeg op sociale media? Hoor ik erbij? Ben ik mooi genoeg? Ben ik goed genoeg?

Allemaal vragen waarin deze maatschappij onze kinderen onder druk zet en elk kind komt hiermee in aanraking. We willen als ouders allemaal dat ons kind sterk genoeg is om een “gezond” zelfverzekerd kind te mogen en kunnen zijn. Om met de twee voeten in het leven te staan en te ontwikkelen tot een fijne, fysiek en mentaal gezonde volwassene.

Met onze ZEN in BEELD lessen kunnen we reeds op jonge leeftijd helpen om deze mentale ontwikkeling een gezonde boost te geven. Tijdens deze creatieve lessen staan we stil bij wie we zijn en waar we voor willen staan. Ondertussen tekenen, knutselen, verven en boetseren we er op los om zo gevoelens en gedachten een plaats te geven of vorm te geven. 

Op een speelse manier zorgen we ervoor dat bepaalde plastische technieken worden aangeleerd die hun effect hebben op mentale processen.

Indien je jouw kind mee wil laten genieten van een uurtje creativiteit in groepsverband, contacteer ons zeker voor meer info of inschrijvingen.