Zelfvertrouwen begeleiding

Ben jij een persoon die zichzelf steeds onderuit haalt?

Je bent het niet waard, je ben niet “goed” genoeg, je voelt je niet mooi genoeg, je bent te jong, te oud, niet slim genoeg, dat is niet voormij weggelegd, …. M.a.w, voel jij je niet zelfzeker genoeg om in het leven vol kracht en energie te staan? Houden deze belemmerende gedachten jou tegen in heel veel facetten en keuzes in je leven?

Een negatief zelfbeeld zorgt voor een verminderd zelfvertrouwen en ik geloof er als yogadocent en als mens in dat iedereen met het hart op de juiste plaats het recht heeft om een sterk en zelfverzekerd leven te leiden.

Het is gemakkelijk gezegd en uiteraard goed bedoel van alles mensen rondom jou die je vertellen dat het niet waar is. Dat je wel goed, mooi, slim,… genoeg bent. Zolang jij het niet zelf gelooft gaat er in dat hoofd en lijf van jou niets veranderen.

We mogen niet vergeten dat rondlopen met een negatief zelfbeeld nog meerdere fysieke en mentale klachten kan teweegbrengen dan enkel een warboel in je hoofd.

  • Faalangst
  • Stress en spanningsklachten
  • Overdreven “please-gedrag” om op die manier door iedereen gezien te worden
  • Last van jaloerse gevoelens
  • Depressie klachten
  • Niet voor jezelf durven opkomen
  • Je lichaam en gezondheidspatroon verwaarlozen waardoor je fysieke klachten ervaart
  • Emo-eten
  • Emotionele spanningen
  • ….

Jammer genoeg komen er ontzettend veel dames en/of heren in onze yogastudio met gelijkaardige klachten en een verminderd zelfbeeld waardoor ook een laag zelfvertrouwen. Telkens ik hiermee in contact kom in onze yogastudio vind ik het zoooo jammer dat we in zo een maatschappij leven waarin we niet durven zijn wie we willen zijn. Waarin we onnoemelijk veel vergelijken ten opzichte van anderen en dat ons leven aan ons voorbij gaat terwijl je in de schaduw van jezelf leeft.

Maak dus komaf met bovenstaande gevoelens en start in onze yogastudio een traject om jezelf terug in “de spotlights” te zetten.

Als verpleegkundige, yogateacher en als mens heb ik de nodige ervaring en het nodige enthousiasme om andere net zoals ik vroeger gedaan heb uit die schaduw te halen.

Wat houdt dit zelfvertrouwen traject dan net in?

We starten met een gratis intakegesprekje waarbij ik met veel liefde luister naar jouw noden. Waarmee struggle je en waar wil je naartoe?

Tijdens dat intake gesprek leg ik het traject voor jou helemaal uit en kan je de beslissing nemen of je al dan niet instapt.

We plannen 4 één op één sessies waarbij we telkens ongeveer een uurtje aan de slag gaan samen om jouw noden en doelen om te zetten naar een positief zelfbeeld en daarbijhorend groter zelfvertrouwen. Je krijgt tips en tricks, je krijgt de kans om goed te ventileren, we beoefenen yoga, doen ademhalingssessies en gaan aan de slag met lichaamswerk om het beeld op je lichaam te verbeteren. Je krijgt opdrachten mee en ik zet je met die 4 één op één sessie aan het werk om na het traject verder te kunnen groeien in je persoonlijk proces.

Naast deze persoonlijke sessies krijg je vier kaartjes voor groepslessen yoga te volgen in onze studio. Deze zijn te volgen tussen je eerste en laatste één op één sessie. Op deze manier gaan we een maand lang intensief aan de slag met je lichaam en geest.

Elk traject is op maat gemaakt. Na het intakegesprek plan ik vier op maat gemaakte één op één sessies want waar jij mee struggled of waar jij naartoe wil groeien is niet waar iemand anders moet of wil aan werken.

Heb jij zin om jouw leven terug in handen te nemen zoals jij het zelf wil en kan jij wel een zetje gebruiken? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en we gaan aan de slag!