Boost je zelfvertrouwen challenge

Boost je zelfvertrouwen challenge

27,00

Met onze “12 weken boost je zelfvertrouwen challenge” help ik jou om elke week jou die “kick in the ass” te geven en vol te houden onderweg naar die nieuwe jij.

 

 

SKU: YGC001 Categorie: Tag:

60 tot 90 dagen... zolang heeft ons lichaam en onze geest nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren.  

Een te laag zelfbeeld zorgt ervoor dat we zeer moeilijk positieve eigenschappen van onszelf kunnen zien en je legt steeds de nadruk op wie je niet wil zijn en de dingen die je toch niet lukken. Klinkt dat bekend in je oren? Lees dan zeker verder.  

Wees niet te streng voor jezelf en weet heel goed dat zeer veel mensen te kampen hebben met een laag zelfbeeld en dat zelfs de meerderheid rondom jou meer negatieve zaken over zichzelf zegt dan positieve zaken. Maar waarom doen we onszelf dat toch aan? Het komt allemaal verder uit conditionering, ervaringen en maatschappelijk gelinkte issues. Neem dus niet alle verantwoordelijkheid van dat negatieve zelfbeeld op jou maar neem wel het heft in handen wat je eigen geluk betreft en werk aan dat zelfbeeld. Stap voor stap!  

Zoals ik in de eerste zin schreef. 66 tot 90 dagen heeft ons lichaam nodig om zich aan te passen aan een nieuwe situatie of een nieuwe overtuiging. 2 a 3 maanden is lang! Laten we eerlijk zijn. 3 maanden je enkel focussen op iets afleren en nieuwe dingen aanleren is niet evident. Niet evident wil niet zeggen niet onmogelijk! Met een overtuigende mindset doet jij dat zeker! 

Op eigen houtje je zelfbeeld laten groeien en werken aan die zelfverzekerde persoonlijkheid die je wil ervaren kan dus absoluut maar weet dat je er niet alleen voor staat! Er zijn verschillende manieren van ondersteuning om jou te helpen naar je doel. Yoga, mindfulness en je omringen met mensen die jou positieve ervaringen geven kan je een flinke duw in de goede richting zetten maar hou je dit 66 dagen vol?  

Met onze “12 weken boost je zelfvertrouwen challenge” help ik jou om elke week jou die “kick in the ass” te geven en vol te houden onderweg naar die nieuwe jij.  

12 weken zijn 3 maanden en dus het streefdoel naar 90 dagen. Elke week op maandag ontvang jij een mailtje van mij met een zelfvertrouwen boost! Tekstjes, tips & tricks, ademhalingsoefeningen, opdrachtjes,…. Met die mail kan je aan de slag gaan gedurende een week en werken aan dat positieve zelfbeeld.  

Je ontvangt ook een uitnodiging om in onze “Boost je zelfvertrouwen” Facebookgroep een plaatsje te krijgen zodat je de opdrachten en dergelijke kan delen met de andere deelnemers.  

Bij je inschrijving ontvang je de eerste mail de maandag daarop en zo 12 weken lang.  

Waar wacht je nog op?  

GO!  

Huplaaaa.... shine baby! Vol liefde en zelfvertrouwen!  

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.