Rainpharma Voedingscoaching

Herken jij je in volgende uitspraken? “Er mogen wel wat kilootjes af.”, “Mijn gezicht ziet er zo vermoeid uit.”, “Mijn huid heeft geen sprankel meer.”, “Ik ben steeds moe en mijn energie is ver te zoeken.”, “Ik wil echt veel vermageren, drastisch!”, “Ik ben wel gezond aan het leven maar heb wat sturing nodig.”, “Ik zie door de bomen het bos niet meer qua vermageren.”, 

Heb jij op één of meerder vragen hierboven ‘ja’ geantwoord dan kunnen wij jou helpen! 

Onze Heal your Health yogastudio biedt twee voedingsprogramma’s aan in samenwerking met Rainpharma. 

Wie wij zijn kan je op deze website zeker terugvinden maar wie is Rainpharma als je hier nog niet van gehoord hebt? 

Rainpharma is ‘made in Belgium’. Zij maken eerlijke no-nonsens producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. In 2010 kwamen de eerste producten op de Belgische markt en ze blijven telkens uitbreiden om zo de juiste producten bij de juiste mensen te krijgen. 

Rainpharma biedt twee voedingsprogramma’s aan voor iedereen die op bovenstaande vraag ‘ja’ heeft geantwoord. Een zachter programma en een stevig voedingsprogramma. In combinatie met de persoonlijke begeleiding van mezelf als verpleegkundige en voedingscoach en met de achtergrond in de yogafilosofie creëren we, ik en Rainpharma een mooie samenwerking in onze yogastudio. 

Ik leg je uit het het in zijn werk gaat. 

 

Wat houden de voedingsprogramma’s van Rainpharma net in? 

Zoals hierboven gezegd kan je de keuze maken uit twee verschillende voedingsprogramma’s die jouw kunnen ondersteunen naar een gezonder en gelukkiger leven. We vatten ze kort even samen. 

1. Het ‘SNP’ of Smart Nutrition Project: Het SNP is een makkelijk programma dat veelzijdig is in zijn eenvoud. Je gaat je energieker voelen, beter slapen, je verliest enkele kilootjes en je huid krijgt een echte boost. Het smart nutrition programma kan voor verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is steeds hetzelfde namelijk, je beter in je vel voelen. 

Via dit programma kan je jouw lichaam een reset geven, een klein duwtje in de rug om terug naar en gezond en evenwichtig leven te gaan. Het programma duurt minimum 1 week en kan je week per week aanpassen of geregeld terug nemen als onderhoudsdosis. 

2. Het Balance program: Dit programma is een stevig programma. Heb jij het gevoel dat er echt wel wat kilootjes af moeten om terug van een gezonde levensstijl te kunnen spreken? Dan is dit programma helemaal voor jou. Dit programma is opgedeeld in drie fases en heeft toch een gemiddelde looptijd van 6 a 8 maanden tot een jaar. Het balance programma is een programma met een langetermijnvisie. Wanneer je kiest voor het balance programma kies je voor een volledige transformatie. Je zal niet alleen alleen gewicht verliezen maar ook een nieuwe levensstijl ontwikkelen zodat je dat nieuwe gewicht gemakkelijker kan behouden. 

 

Hoe gaan we net te werk als je graag instapt in een Rainpharma voedingsprogramma? 

Heb jij het gevoel dat één van bovenstaande programma’s wel eens iets voor jouw kunnen zijn maken we graag samen met jou een afspraak voor een intake gesprek. In dat gesprek overlopen we jouw noden en wensen en bepalen we een doelstelling die voor jou haalbaar is. We vertellen je de volledige inhoud van de programma’s en nadien kan jij kiezen of je al dan niet wil instappen in één van beide trajecten. Stap jij tijdens het intakegesprek in een voedingsprogramma van Rainpharma is het intakegesprek volledig gratis. 

Contacteer ons voor meer info, prijzen en afspraken via info@healyourhealth.be