HyH Personal Training

 Klaar om dat knappe lijf van jou in ‘the picture’ te zetten?
Als verpleegkundige en yogateacher is het menselijk lichaam voor mij zo ontzettend boeiend om mee te werken.

We hebben geen idee hoeveel we voor onszelf kunnen doen om de gelukkigste, gezondste en beste versie van onszelf te worden.

De HyH Personal training staat voor een combinatie van die bovenstaande basisprincipes namelijk geluk, gezondheid en de beste versie van jezelf worden. We werken tijdens deze trainingen in functie van de bewegingspatronen die ze hanteren op de “the blue five zones”. De vijf landen op de wereld waar mensen het gelukkigste en gezondste zijn alsook het oudste worden. Zij werken aan hun lichaam en geest zonder al te veel hulpmiddelen. Geen mega gyms, geen ultrasonische toestellen, geen toeters en bellen. Zij hebben hun lichaam als grootste energiebron en gebruiken daarnaast kleinere tools zoals touwen, gewichten, rekkers, ballen, … Niks te ingewikkeld en… zij sporten buiten dus goed of minder goed weer. Buiten sporten is zo gezond! 

Wij mensen zijn holistische wezens zoals ik heb uitgelegd in de visie van onze yogastudio. Lichaam en geest kunnen niet afzonderlijk functioneren. Wat we doen met ons lichaam heeft effect op hoe we ons voelen. Hoe we ons voelen heeft effect op het functioneren van ons lichaam. Daarmee komt erbij dat de manier hoe we ons voeden ook weer een rechtstreeks effect heeft op lichaam en geest. Zet daarbij nog een dosis positieve mindset en je bent vertrokken.

Dit alles samen maakt dat je jezelf gelukkig of ongelukkig voelt in lichaam en geest of in één van beiden. 

Door op een gezonde en laagdrempelige manier te werken aan je fysieke conditie begint het hele treintje te rollen. Je lichaam wordt sterker, mindset positiever en je gaat automatisch gezondere keuzes maken. 

Ben je al even op zoek naar iemand die je hand mee vastneemt om je lichaam eens een boost te geven? Wil jij ook gaan voor je eigen geluk?

Lees verder en beantwoord volgende zinnetjes. 

 * Ik heb nood aan meer beweging in mijn leven.

* Ik wil graag een meer krachtig en energetisch lichaam.

* Ik zou graag iets meer conditie hebben.

* Ik wil ontzettend graag meer verandering in hoe mijn lichaam eruit ziet.

* Ik mis die uitdaging voor mezelf. 

* Het wordt tijd dat ik mezelf eens op de eerste plaats zet. 

* Ik ben bereid om voor een nieuwe start te gaan. 

* Ik hou van die laagdrempelige manier van aanpak zonder al die ingewikkelde toestellen. 

* Buiten sporten vind ik heerlijk. 

* Ik heb een bepaald doel voor ogen in functie van mijn lichaam en geest.

* Ik voel me bij momenten onzeker in mijn lichaam. 

* Ik heb nood aan iemand die me even die spreekwoordelijke “schop onder men *** geeft.”

* Ik heb nood aan mentale rust.

* Ik ga voor die gelukkigste, gezondste en beste versie van mezelf. 

 Heb jij op de meeste vragen JA geantwoord? Hieronder lees je hoe we juist werken binnen onze HyH personal training. 

 

Hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk?

We starten met een kort gesprekje. Dit kan via mail, online of telefonisch. Ik hoor graag jouw wensen, verlangens, doelstellingen en we leren elkaar even kort kennen. 

Daarna beslis je of er een goed gevoel overheerst en je aan de slag wil gaan met de HyH Personal Training. 

Zoals ik hierboven reeds vermelde werk ik 1 op 1 met jou en volgens het ‘blue zone’ principe. Zonder teveel snufjes met je lichaam als grootste bron en een aantal kleine hulpmiddelen zoals gewichten, rekkers, ballen, blokjes, kettlebells, evenwicht kussen, hoepels,…. We sporten zoveel mogelijk buiten in Grobbendonk en/of Bouwel. Niet midden tussen het volk maar op toffe grasveldjes die redelijk ingesloten liggen. Bij te slecht weer gaat de sessie door in onze yogastudio. 

Een HyH personal training sessie duurt ongeveer 1 uurtje en in tegenstelling tot andere organisaties of fitnessclubs geven wij ook de mogelijkheid om met losse beurten te werken. Je kan dus een afspraak boeken wanneer het jou goed uitkomt en hoeft niet meteen een heel traject te kopen en betalen. 

Wil jij toch graag met je allerbeste vriend(in) komen sporten bieden we deze mogelijkheid zeker aan en vragen we een meerprijs van 15 per persoon met een max van 2 personen extra. 

In onze yogastudio en in onze mindset hoe we anderen willen helpen en ondersteunen is er geen ruimte voor ego en concurrentie. Wij zorgen steeds voor een laagdrempelige aanpak waar iedereen zich goed bij voelt ongeacht wie je bent of hoe je eruit ziet. Voel je jezelf niet goed in je lichaam en wil je echt op een rustige manier terug aan het sporten of voel je jezelf net zeer goed en wil je een gezonde basis aanhouden?  Voel je jezelf wat te zwaar en wil je er een beetje gewicht afkrijgen of net te dun en heb je graag wat meer spiermassa? Is je conditie best oke maar je mindset niet? Is je mindset oke maar je conditie niet? Heb je bepaalde “probleemzones” die je wil aanpakken? 

Twijfel niet om de stap te zetten maar beslis vandaag nog dat je wil groeien naar die meest gelukkige versie van jezelf! 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een afspraak vast te leggen.