Happiness training

Wil jij enkele of meerdere kilo’s kwijt?

Heb je nood aan wat meer rust in je leven en een meer open levenshouding?

Wil je graag terug aan het bewegen?

Wil je jezelf terug vitaler voelen wat je ook zal uitstralen?

Wil ook jij je mooiste leven leiden?

Wil je heel sterk gaan werken aan de beste versie van jezelf?

Wil jij je eigen geluk in handen nemen?

Wij als mensen zijn holistische wezens zoals ik heb uitgelegd in de visie van onze yogastudio. Lichaam en geest kunnen niet afzonderlijk functioneren. Wat we doen met ons lichaam heeft effect op hoe we ons voelen. Hoe we ons voelen heeft effect op het functioneren van ons lichaam. Daarmee komt erbij dat de manier hoe we ons voeden ook weer een onrechtstreeks effect heeft op lichaam en geest.

Dit alles samen maakt dat je gelukkig of ongelukkig voelt.

Lichaam en geest perfect op elkaar afstemmen is dan ook niet evident. Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijke groei krijgen we deze twee wel op dezelfde lijn. Daarbij zetten we nog een extra boost op je voedingspatroon en proberen we jouw optimale balans te vinden.

Tijdens onze Happiness trainingen is het doel om body, mind & food op dezelfde gezonde golflengte te krijgen. Om te gaan uitzoeken wat jou echt gelukkig maakt.

Want de sleutel tot geluk ligt bij jou! Jij bent de auteur van je eigen leven. Wij als mensen in deze maatschappij zitten heel snel vast in een bepaald maatschappelijk stramien. Gezin, werk, opgelegde druk, eigen dromen en wensen opzijzetten. Niet durven, niet doen. De gemakkelijke weg kiezen en volgen met de grote stroom.

Het leven is zoveel mooier om volledig te kunnen leven zoals jij wil, hoe jij dat wil en te streven naar een doel dat jij heel helder kan zien.

Durven loslaten en durven doen is voor sommigen onder ons niet gemakkelijk. De nodige inspiratie vinden om jezelf helemaal open te stellen voor je eigen dromen vraagt veel moed en kracht.

Daar willen wij je graag bij helpen! Stap in ons Happiness traject!

Ben je al even op zoek naar iemand die je hand mee vastneemt om je lichaam eens een boost te geven? Wil jij ook gaan voor je eigen geluk? Wil jij ook een gezonde geest in een gezond lichaam? Heb je al zoveel diëten geprobeerd en wil je nu voor “gewoon” gezond gaan? Want gewoon gezond kan ook naar vermageren leiden. Of zeg je van “gewoon gezond is prima met een aanvulling van extra nutriënten om je lichaam even een “kick-start” te geven” De twee opties zijn mogelijk bij ons. Wil je starten aan een nieuwe versie van jezelf? Jouw versie! Wil ook jij je mooiste leven leiden?

Via 1 op 1 begeleidingen EN deelnames aan onze Yoga en Mindfulness momenten zetten we je op weg naar de vernieuwde versie van jezelf.

Ook via een platform heb je toegang tot verschillende recepten, sportschema’s en sportfilmpjes, motivatieteksten, gelijkgestemde zielen, vraagstellingen,…

Body, mind & food….
Jouw krachtige en nieuwe ik!

Meer weten?

Hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk?

We starten met een gratis intakegesprek van een 30 minuten. We luisteren naar jouw wensen en horen heel graag hoe jouw mooiste leven eruit ziet. Dit kan een zowel in onze yogastudio doorgaan als online.

Na deze intake neem je de beslissing of je start aan jouw krachtige ik!

Het traject bestaat uit 4 sessies 1 op 1 van ongeveer 1 uurtje en een aantal sportsessies in de yogastudio. De 1 op 1 sessies kunnen ook online als in de studio. De yoga en mindfulness sessies zijn steeds in de studio.

Je krijgt toegang tot het platform voor de recepten en sportschema’s, coaching, mindfulness aanmoedigingen en het samenhorigheidsgevoel. Ook na het traject kan je van deze service blijven genieten.

Het ganse Happiness traject duurt ongeveer 1 maand tot 1,5 maand waarbij we nadien via het platform nog steeds kunnen coachen alsook jij nog steeds je vragen kan stellen.

Plan jouw gratis intakegesprek en start vandaag!

Plan hier jouw gratis intakegesprek en start vandaag!