Fuck dat negatieve zelfbeeld! 

Dat zelfbeeld van ons! Het sleurt ons in het leven van links naar rechts en van voren naar achter! En geloof me, dat zelfbeeld heeft ook mij in het verleden een aantal keren doen wankelen op mijn fundamenten. Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven heb ik op een bepaald moment gezegd: “Fuck dat NEGATIEVE zelfbeeld!” Ik had het gehad. Me slecht voelen omdat ik wat te “dik”, wat te “klein”, wat te veel “flapuit”, wat “onzeker”, enz…. was. Ik weet nu ook, ik ben niet te dik, te klein, te dit, te dat,…. Ik ben geweldig in het lijf en hoofd dat ik zit maar dat is een proces geweest van bepaalde factoren en die wil ik nu zo ontzettend graag delen met jou. 

Mijn mailbox en berichten puilen soms uit van vragen rond zelfvertrouwen en het overwinnen van een negatief zelfbeeld en omdat ik jullie vragen en opmerking herken is het nu aan mij om dit door te geven aan jou, jij die ook uit die spiraal van een verminderde eigenwaarde wil stappen en wil doorleven in een goed en zelf geweldig lijf en hoofd! 

Wat kan deze workshop voor jou betekenen?

Gedurende 2,5 uur neem ik mee, ik neem je eerst mee in mijn verhaal, dan hoor ik graag naar jouw verhaal om daarna te gaan opschrijven hoe jij jezelf eigenlijk echt wil voelen in jouw lijf en hoofd. 

We beoefenen o.a. positief affirmeren, durven uitspreken wie je wil zijn, een zelfvertrouwen dagboek bijhouden, een positief zelfbeeld moodboard maken, yoga voor meer zelfzekerheid, het zelfbeeld en gezonde voeding, meditatie en een welgemeende FUCK YOU durven zeggen naar dat negatieve zelfbeeld! 

Je krijgt een bundeltje mee waar alles nog eens netjes in samengevat is en waar je thuis verder mee aan de slag kan alsook een leuke goodiebag. 

De workshop “Fuck dat negatieve zelfbeeld” is een korte maar krachtige, waardevolle ‘mini-opleiding’ om je op gang te zetten een positief zelfbeeld te integreren in jouw persoonlijke leven en aan te passen waar nodig zodat je deze positieve levensstijl jezelf volledig eigen kan maken.
We voorzien een kleine pauze halverwege de workshop alsook thee en wat versnaperingen zijn vrijblijvend te nemen tijdens de workshop.