BUTI – YOGA ON TOUR 

 

 

BUTI – Yoga, de Amerikaanse revelatie in yoga, out of the box en als enige studio in gans Belgie kan je dez “out of the box” yogastijl bij ons volgen! 

Buti-yoga, het is mijn stokpaardje als buti – yoga teacher! Zoveel mogelijk mensen meekrijgen op deze yogatrein die vooral staat voor vernieuwing, loskomen van oudere tradities, een mooie dosis body positivity, een yogaworkout en nog wat dancemoves erbovenop! Zeg nu zelf, daar wil jij daar wil jij toch ook bij zijn! 

 

 

Met BUTI – Yoga komen we graag tot bij jou!

In onze yogastudio hebben we momenteel 5 groepslessen BUTI – yoga per week lopen en graag willen we met deze energieke stijl ook onze grenzen verleggen en naar jou toe komen! Heb jij een leuk feest in het vooruitzicht, een personeelsfeest, een evenement, braderij, feestmarkt, een vrijgezellenparty, een zomerbar, …. Alles kan om BUTI – yoga tot bij jou te brengen. 

Het is mijn missie als enige BUTI – yogateacher om met BUTI – yoga zoveel mogelijk mensen te inspireren om zich goed in hun lijf te voelen en om die energie door te geven. Energie die vrijkomt tijdens BUTI – Yoga in combinatie met de yogaflows is zo waardevol voor het lichaam en de geest om zo los te komen van belemmerende gedachten en helemaal jezelf te kunnen zijn. 

Hoe zorgen we ervoor dat we met onze BUTI – Yoga tot bij jou komen? 

Stuur ons een mailtje via info@healyourhealth.be met de nodige info. Aantal personen, locatie, specifieke info, …. en we maken voor jou een op maat gemaakte offerte op. 

Bij akkoord langs beide partijenen worden alle praktische afspraken vastgelegd en zijn we vertrokken om met BUTI – Yoga weer een klein beetje meer van de de wereld te veroveren en deze keer bij jou in de buurt, op je event of andere activiteit. 

#enjoythemovement