Meditatieve Gelaatsverzorging

Natuurlijke Schoonheid en Innerlijke Rust Ontmoeten Elkaar Bij Onze Meditatieve Gelaatsverzorging

Binnen onze Heal your Health gezondheidsstudio zijn we verheugd om ons nieuwste aanbod te presenteren – de Meditatieve Gelaatsverzorging, een verkwikkende ervaring die je in staat stelt om diepe ontspanning te bereiken terwijl we tegelijkertijd de gezondheid van je huid koesteren. We begrijpen dat welzijn niet alleen van binnenuit komt, maar ook reflecteert op de buitenkant. Daarom hebben we deze bijzondere behandeling ontworpen om schoonheid en innerlijke rust te verenigen.

Onze Meditatieve Gelaatsverzorging is meer dan alleen een schoonheidsbehandeling; het is een unieke benadering van meditatie en zelfzorg. Naast onze fijne yogalessen die je bijons online of offline kan volgen bieden we nu een andere manier om in harmonie te komen met jezelf. Als verpleegkundige van opleiding en Yogateacher, haalde ik ook een specialisatie in gelaatsverzorging en weet ik als geen ander dat een sterk lichaam en een positieve mindset de gouden key zijn naar een gezond en gelukkig leven. Binnen Heal Your Health leggen we de focus van binnen naar buiten. “Samen werken we aan de binnenkant en we stralen aan de buitenkant!”

Waarom kiezen voor onze Meditatieve Gelaatsverzorging?

  1. Diepe Ontspanning van Gezichtsspieren: We geloven dat innerlijke rust begint met ontspanning van de gezichtsspieren. Onze behandeling omvat zachte massagetechnieken die de spanning in je gezicht verminderen, wat leidt tot een dieper gevoel van ontspanning.
  2. Huidverzorging op Maat: Onze gelaatsverzorging is niet één maat voor iedereen. We vragen na hoe je gezicht aanvoelt bij spanning, waar je signalen herkent in je gelaat als je jezelf overprikkelt voelt, … Een kleine anamnese op voorhand helpt ons de juiste verzorging te bepalen.  We gebruiken hoogwaardige en biologische producten om je huid te laten stralen.
  3. Meditatieve Beleving: Tijdens de behandeling begeleiden we je door meditatieve oefeningen die gericht zijn op het bevorderen van innerlijke rust en mindfulness. Je zult merken dat je niet alleen je huid, maar ook je geest voedt. Zachte muziek, een heerlijk theetje en het zicht op de natuur zorgen voor de extra touch. Wil jij liever een uurtje babbelen en ventileren is dat ook helemaal oke.

Hoe Gaan We Te Werk?

  1. Meditatieve (holistische) Facial (gelaatsverzorging) 

Geeft een diepe ontspanning en een stralende huid. Aan de hand van je huidtype én constitutie gebruiken we aangepaste producten en essentiële oliën om zowel je huid maar ook je energetisch lichaam beter in balans te brengen. We starten met een goede reiniging van het gelaat. Nadien verwijderen we de dode huidcellen door exfoliatie. Door een goede scrub aan te brengen en in te masseren komen de dode huidcelletjes van je gelaat en nemen we de scrub weg door middel van warme handdoeken. We kalmeren het gelaat daarna met een zacht gezichtsmasker aan te brengen dat een tijdje wordt ingemasseerd. We laten dit even intrekken terwijl je met de ogen dicht geniet van de muziek, een boekje leest of naar onze mooie natuur kijkt waar je uitzicht op hebt. Doe jij liever een opluchtend babbeltje is dat ook helemaal oke. 😉

Het masker wordt afgespoeld en een toner wordt aangebracht om de PH van je huid terug in balans te brengen. Als laatste brengen we een goede eindverzorging aan dat ook even met de vingers wordt ingemasseerd en ben jij klaar om met een stralende huid terug te vertrekken.

2. Anti – age Facial (gelaatsverzorging) 

In deze tweede verzorging starten we op dezelfde manier dan wat we hierboven doen maar breiden we de verzorging uit met enkele specifieke anti – aging producten en handelingen.

  • Na het aanbrengen van de Toner zal een Hyaluron serum worden aangebracht om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen.
  • In de eindverzorging zal ook een specifieke creme worden aangebracht om de omgeving (huid) rond de ogen te verstevigen.
  • De eindverzorging is ook een rijkere creme die dieper in de huid doordringt.

Tijdens elke behandeling kan je plaatsnemen in onze loungezetel. Je krijgt een heerlijke verwarmende Ayurveda thee met een koekje en een gembershot bij aankomst. Met zicht op het groen, aromatherapie en meditatieve muziek maken we het plaatje compleet.

In onze gezondheidsstudio geloven we dat schoonheid en innerlijke rust hand in hand gaan. Ontdek de kracht van onze Meditatieve Gelaatsverzorging en ervaar de transformatie van zowel je huid als je geest. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons je begeleiden op je reis naar welzijn en schoonheid.

Kom tot rust, omhels je natuurlijke schoonheid, en ontdek de stralende jij met onze Meditatieve Gelaatsverzorging.

Neem contact op via Whatsapp voor een individuele afspraak of voor meer info alsook kan dit via info@healyourhealth.be

*Je kan een gemaakte afspraak kosteloos annuleren tot 24u voor aanvang van de afspraak. Nadien vragen we een annulatie vergoeding van 25 euro.